- Makaleler
- 4
Kardeşimden çaldım. Bisiklet tutkusu var. Markası Salcano da tam model bilmiyorum.
Aleykum selamArkadaki Yavuz Abi’ye selamlar.
Bisikletten memnun musun? Hafta sonları şehir içi sahil yolunda 30-35 km arası kullanmalık bir model bakıyorum ancak çok para veresim yok, giriş modellere tabiyim bu yüzden. Zaten çoğu bisikletin fiyatı roket gibi uçmuş... 1500-2500 TL arası ayırabilirim.Bisan TRX 8100.
Bisikletten memnun musun? Hafta sonları şehir içi sahil yolunda 30-35 km arası kullanmalık bir model bakıyorum ancak çok para veresim yok, giriş modellere tabiyim bu yüzden. Zaten çoğu bisikletin fiyatı roket gibi uçmuş... 1500-2500 TL arası ayırabilirim.
Peki hepsini alabilecek olsaydın tercihin hangisi olurdu? Haftada 1-2 kez ortalama 40 km kullanmak için aldığımdan giriş seviyeler yeterlidir diye düşünüyorum. Ayrıca İstanbul'dayım ben, büyük ihtimalle hepsine erişebilirim.Aklımda birkaç model daha vardı. Mosso Legarda 2021 MDMV ve Carraro Sportive 321.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.