Hangi bisikleti kullanıyorsunuz ?

Bisan TRX 8100.
1598207101206.png

Son düzenleme:
Bisikletten memnun musun? Hafta sonları şehir içi sahil yolunda 30-35 km arası kullanmalık bir model bakıyorum ancak çok para veresim yok, giriş modellere tabiyim bu yüzden. Zaten çoğu bisikletin fiyatı roket gibi uçmuş... 1500-2500 TL arası ayırabilirim.

Bisikletten memnun musun? Hafta sonları şehir içi sahil yolunda 30-35 km arası kullanmalık bir model bakıyorum ancak çok para veresim yok, giriş modellere tabiyim bu yüzden. Zaten çoğu bisikletin fiyatı roket gibi uçmuş... 1500-2500 TL arası ayırabilirim.

Alalı daha 1 hafta olmadı. Yaklaşık 35-40 km sürdüm. Genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. Alüminyum kadroya sahip, görece hafif ve uygun fiyatlı bir bisiklet arıyordum. Aklımda birkaç model daha vardı. Mosso Legarda 2021 MDMV ve Carraro Sportive 321. Ancak bulunduğum ildeki hiçbir bayide bulamadım. Dediğim gibi daha uzun süreli sürüş deneyimim yok. Şu ana kadar beni üzmedi ve beklentilerimi karşılıyor.

Aklımda birkaç model daha vardı. Mosso Legarda 2021 MDMV ve Carraro Sportive 321.
Peki hepsini alabilecek olsaydın tercihin hangisi olurdu? Haftada 1-2 kez ortalama 40 km kullanmak için aldığımdan giriş seviyeler yeterlidir diye düşünüyorum. Ayrıca İstanbul'dayım ben, büyük ihtimalle hepsine erişebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı