Hangi bisikleti kullanıyorsunuz ?

Bende Beldeyama vardı. Modelini hatırlamıyorum. Ama hiç adam akıllı kullanmadım. 5-6 sene önce babam hediye almıştı. 250 TL'ye almış. 100 TL'ye geçen hafta sattım.

Bunun yeşiliydi diye hatırlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Btwin Marka Bisikletlerde Kadro, Gidon, Gidon Boğazı ve Sabit Maşa Ömür Boyu...
Bu sitede çok iyi ve kaliteli bisikletler var. Bakmanı tavsiye ederim.
Mağazada istediğin bisikletleri deneyebiliyorsun.
Açıkçası bu fiyata alınabilecek en iyi 0 bisiklet bu gibi duruyor.

Bisikleti aldım arkadaşlar Sabah gözüyle bolca fotoğrafını çeker hatta incelemesini bile yaparım
Tabi video çekip de yüklemek yürek ister. TTNET, AKK malum.

Dikkatimi ilk çeken şey mekanik disk frenin o kadar da performanslı olmadığıydı.
Hidrolik disk frenli bir arkadaş ile karşılaştım yolda.
Kendisi hem hidrolik disk fren kullanıyordu hem de kullandığı lastikler özel yapımdı, dış kısmı araba lastiğinden üretilmişti.
Fren performansı gerçekten daha iyiydi. Arka freni sıktığında araba sesi çıkartıyordu.
Ancak bendeki öyle değil Yakında ben de geçiş yaparım artık.

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Ben Bianchi marka bir bisiklet kullanıyorum. Şu anda bakımda. Yıllık banyosunu yapıyor. Ancak fren ve vites değiştirme sistemi çok kullanışlı. 2 sene önce ter sorununu çözmek için yünlü bir bant ile sarmıştım (bildiğimiz yün değil). Artık terlemiyor elim. Her ne kadar matıksızlıkda yüksek bir seviyeye erişen sınırlı sayıdaki fikirlerimden biri olsa da.

Bende baskıya yol açtı bileklerde. Hem bisikleti yeni aldığım için fren kolları dik kalıyor hem de mekanik disk Sert davranmak gerekiyor.
Terleme sıkıntım olmadı.

Bu da bisikleçideki son anları:

Fiyatlar çok yüksekmiş ama. Şöyle 100 TL'ye güzel bir şey yok mudur?

Kardeşim, hidrolik fren sistemi bile 350 lira. Sen 100 liraya bisikletin tamamını almayı nasıl hedefliyorsun?
Maalesef fiyatlar bu durumda, 500 lirayı çıkartmanız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…