Hangi bisikleti kullanıyorsunuz ?

İşte benim aslan. Geçen sene 1.900 lira verip indirim ile almıştım.

NPdFg8Y.jpg

Son düzenleme:
700 liraydı, uzun bir pazarlık sürecinin ardından 690'a aldım. 2 sene garantili ve belirli aralıklarla bakımını ücretsiz yaptıracağım.

@NorthernsKnight, abicim ben de hidrolik disk frene geçmek istiyorum. Zaten attığınız fotoğrafta ilk baktığım nokta fren kollarıydı, anladım ki hidrolik.
Şu an mekanik disk ile gözümü kestirdiğim noktadan çok daha önce durabiliyorum. 40km gibi bir hızdayken güvenli bir biçimde durabiliyorum kısa sürede.
Zaten sırf 1 gün bizim yokuşta kendimi denedim. 3 metre kala, yokuş aşağı da olsa rahatlıkla durabiliyorum.
Sadece frene biraz abanmak gerekiyor hepsi bu :) :)

@NorthernsKnight, çok önemli bir şeyi sormayı unuttum. Mekanik disk frenden hidrolik disk frene geçerken tüm parçaları değiştirmek zorunda mı kaldınız?

Rotorların değiştirilmesi şart mı? Sonuçta rotor rotordur, sadece üzerindeki desenler farklıdır.
Sadece fren kolu ve balata parçalarını alsak yeterli olmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Salcano Insomnia 50 kulanıyorum. Daha önce de fotoğrafını koymuştum, bu sefer farklı olsun.

20130921_163742.jpg

Rotorların değiştirilmesi şart mı? Sonuçta rotor rotordur, sadece üzerindeki desenler farklıdır.
Sadece fren kolu ve balata parçalarını alsak yeterli olmaz mı?

Aslında rotorların sadece desenleri farklı değildir. Kaliteleri de farklı olabilir. Sorunuza gelirsek, rotorları değiştirmenize gerek yok. Fren kolu almanıza da gerek yok. Set olarak alırsanız kaliper ve fren kolu birbirine bağlı olarak kutudan çıkacaktır zaten. Yalnızca önceki kaliper ile fren kolunu söküp yeni sistemi takmak yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı