Maalesef ki ciddiyim.Ciddi misin sen
Bende çok memnunum eskiden bisikletle belki de 10 km hız yapamazdım çok korkardım. Bu bisiklet beni hayata bağladı inanın sürerken hiç korkmuyorum hatta delilik olsun diye ön ve arka firenlerin kablolarını çıkardım bisikleti öyle sürdük arkadaşla sonra karşımıza araba çıkınca birbirimize çarpıştık o ayrı mesele80km hıza çıkmak gerçekten yürek ister bilek isterBisiklet kullanmayanlar için çok düşük bir rakam gibi gelebilir belki ancak 90km ile giden arabadan kafalarını dışarı çıkardıklarında anlarlar neyin ne olduğunu.
Ben 60km üzerine hiç çıkmadım, çıkma girişiminde de bulunmadım.
Zaten şuan ön frenlerim sıkıntılı, çıkarsam sonum olur
NG650 de çok sık tercih edilen bir bisiklet. Benim de seçeneklerim arasındaydı ancak Kron XC150 aldım.
Ve kesinlikle ben de çok memnunum.
Hız göstergesi aldım dijital pille çalışanlarından kablosuz'du. Denizli'de oturuyorum İzmire gittim kuzenim var izmirde o yüzden aileme onların yanına gittikten sonra haber verdim kızdılar ama çok değil. Hemen terslemeseydin bir gerçekleri sorsaydın keşke sonuçta abartıyor olsam sadece kendimi kandırırdım zaten öyle bir amacımda yok.Dağ bisikleti ile 80km yaptığına hiç hiç inanasım gelmiyor açıkçasıZaten kilometre saatin yok, sana öyle gelmiştir.
He birde 300km yaptığına da inanmıyorum, 300km demek şehirler arası tur demek.
Anne ben çıkıyorum deyip Bolu'ya gitmiyorsun herhalde ? Fazla abartılı geliyor bana
Tek seferde 60km yol yapsan öp başına koy derim, 300km falan hikaye kısacası