Hangi bölüm seçilmeli?

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Sene sonu bir bölüm seçeceğim. Arkadaşlarım matematik istiyor matematikleri iyi olduğu için ama ben ömrüm boyunca matematikten hiç geçemedim o yüzden sözel düşünüyorum. Sözelim çok iyidir her notum yüksektir ezberim de iyidir. Fakat siz ne önerirsiniz? Büyüklerim varsa. İleride sıkıntı çeker miyim? Öyle çok Extreme bir meslek istemiyorum sonuçta. Yurt dışı amacım da yok. Futbolcu olup ekstra bir meslek ile geçinmek istiyorum. Siz ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bunu bizim değil senin düşünüop karar vermen lazım.Çünkü biz burda senin hayatın ile ilgili karakrlar vericeğiz sırf bu kararlar yüzünden kötü şeyler yaşamanı istemeyiz.

İlgili ve bilgili olduğun, yeteneğinin olduğu bir alanı seç. Sayısalın kötü olduğu olduğu halde daha fazla iş imkanı var diye sakın gidip de sayısal falan seçmeye kalkma çok pişman olursun. "çalışan her şeyi yapar" diyenlerde de pek aldırış etme. Her şey çalışmayla olmuyor.

Son düzenleme:
Tek tavsiyem okula güvenme okurken farklı meslekler öğren. Örneğin yüz yüze telefon tamir kursu aldım 3-4 ay telefoncuda çalıştım. Sonra corona falan oldum canlı dersler falan sıkıntı çıkıyordu işi bıraktım. İnşaat okuyorum, freelancer olarak çalışmak için bir süredir Photoshop cc öğreniyorum.
Okulda 3 boyutlu bina tasarımı vb. yapmayı öğrenince o konuda da kendimi bayağı geliştirip freelancer olarak yapmayı düşünüyorum. Bu tarz girişimlerde bulun en kötü öğrendiğin 3-5 şeyin işini yaparsın okuyup işsiz kalma ihtimalin olmasın. Okuduğun bölümü sevmeyebilirsin beklediğin gibi bir iş olmayabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı