Hangi bölümü okumalıyım?

AtakanAkin

Decapat
Daha fazla  
1 haftaya kadar tercih yapıcam. Bilgisayar programcılığı mı okumalıyım? Yoksa grafik tasarım mı? Ikisinin arasında kaldım. Hangisinin iş imkanı daha fazla? Bilgisayar programcılığı okursam işsiz kalırım diye korkuyorum. Grafik tasarımı okursam da resim çizme yeteneğim pek yok kararsız kaldım. Önerilerinizi veya görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Benim şahsi görüşüm bilgisayar mühendisliğinden yana. Geleceği daha parlak görüyorum. Yazılım müh - elektrik elektronik müh - bilgisayar müh. Bunlar benim tabii şahsi görüşümdür. Eğer kodlama yazılım seviyorsan uğraşmayı vs kesinlikle yazmanı tavsiye ederim. Tabi başkalarından da tavsiye al.

Annem bilgisayar programcılığı ile mezun hiçbir yere giremedi galiba iş alanında önü kapalı.
Bilgisayar programcılığı okursan işsiz kalmazsın.
Annem bilgisayar programcılığı ile mezun hiçbir yere giremedi galiba iş alanında önü kapalı.

Yazılım mühendisliği geleceğin meslekleri, bilgisayar programcılığı, donanım mühendisi(Türkiye'de zor fakat amerkida kolay bulursun iş.)

Hocam 1 is garantiligi ile yeteneginiz olmayan meslege yonelmeyin once yeteneklerinizi ve mutlu olacaginiz isi öğrenin sonra onun için tercih yapın resim yeteneginiz yoksa cok calismaniz gerek aksi taktirde grafik tasarimda aç kalirsiniz kodlama yazilimi seviyorsaniz bilgisayarin her bolumunde is bulabilirsiniz önemli olan sizin sevmeniz ve kendinizi geliştirmeniz. En basiti seyyar satıcıda midye satmak var midyeci Ahmet olarak satmak var kendini gelistiren hep kazanir hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…