- Makaleler
- 49
Puanını düşünen yok.Elektrik elektronik.
Puanını düşünen yok.Elektrik elektronik.
Elektrik elektronik.
Arkadaşın puanı? Kendisi de belirtmesi lazım. @AtakanAkinGayet güzel bir bölüm. Şahsen bende şu an bu bölümü okuyorum. İçinde bilgisayar yazılım çizim var. Öneririm bende![]()
Yorumunuz için teşekkürler.Bilişim mezunu birisi olarak söylüyorum bu iki bölüm okuyayım bitireyim, Mezun olduktan sonra hemen iş bulacağın bölümler değil kendini geliştirmen gereken bölümler.
1. Grafik tasarıma eğer böyle Photoshop'a ilgin var ise böyle ne bileyim logo tasarlamaya vs. fotoğraf montajlamaya kabiliyetin varsa yazabilirsin.
2. PC programlama ise tamami ile bıkmadan sıkılmadan satır satır kod yazman gerekecek ve üniversite bittikten sonra kendini geliştirmen lazım ki özel sektöre veya devlet adına bir kuruma girebilesin.
Ek olarak ben de bu iki bölümü istiyordum sınava girdim çıktım şu an 4 yıllık bir bölüm okumaktayım. Bu üstte yazdıklarımı lise zamanı hocalardan aldığım tecrübelere dayanarak yazdım umarım istediğin hedeflere kavuşursun kolay gelsin.
Elektrik-elektronik alanını bir türlü sevemedimArkadaşın puanı? Kendisi de belirtmesi lazım. @AtakanAkin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.