Hangi bulut depolama servisi kullanılmalı?

Makaleler
49
Sorum başlıkta.

Özel bilgilerim Google hesabımda saklı. Ama herkese açık dosyalarımı nereye yüklemem de karar veremiyorum.

DosyaTC, Dosyaco, MediaFire, BOX, Dropbox, Cloud Mail.Ru, pCloud, OneDrive, MEGA gibi sitelere araştırdım.

Bu sitelere herkese açık yazı, RAR dosyası vb. konuları paylaşmak istiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese açık paylaşacaksanız MediaFire en iyisi olur diye düşünüyorum. MEGA'da iyi fakat indirme kısıtlaması bulunuyordu hatırladığım kadarıyla.

MediaFire ve OneDrive iyidir. DosyaTC ve Dosyaco kullanmayın. Güvenilir değiller. Diğerleri hakkında pek bir fikrim yok.

Mesela Google'a "Google Drive" yazıyorum ve Vikipedi de çıkıyor. "Dosya co" yazdığım zaman çıkmıyor. Bu "Dsoya tc" içinde geçerli.

MediaFire, Dropbox, Cloud Mail.Ru, OneDrive, MEGA çıkıyor Vikipedi'de. Diğerleri gözükmüyor. Buradan güvenilir olup olmadığı anlaşılabilir mi?

Hayır. Kullandıkları altyapı, sahip oldukları sertifikalar, marka değeri gibi konulara bakarak anlaşılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…