Hangi bulut depolama servisi kullanılmalı?

Makaleler
49
Sorum başlıkta.

Özel bilgilerim Google hesabımda saklı. Ama herkese açık dosyalarımı nereye yüklemem de karar veremiyorum.

DosyaTC, Dosyaco, MediaFire, BOX, Dropbox, Cloud Mail.Ru, pCloud, OneDrive, MEGA gibi sitelere araştırdım.

Bu sitelere herkese açık yazı, RAR dosyası vb. konuları paylaşmak istiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela Google'a "Google Drive" yazıyorum ve Vikipedi de çıkıyor. "Dosya co" yazdığım zaman çıkmıyor. Bu "Dsoya tc" içinde geçerli.

MediaFire, Dropbox, Cloud Mail.Ru, OneDrive, MEGA çıkıyor Vikipedi'de. Diğerleri gözükmüyor. Buradan güvenilir olup olmadığı anlaşılabilir mi?

Mesela Google'a "Google Drive" yazıyorum ve Vikipedi de çıkıyor. "Dosya co" yazdığım zaman çıkmıyor. Bu "Dsoya tc" içinde geçerli.

MediaFire, Dropbox, Cloud Mail.Ru, OneDrive, MEGA çıkıyor Vikipedi'de. Diğerleri gözükmüyor. Buradan güvenilir olup olmadığı anlaşılabilir mi?
Hayır. Kullandıkları altyapı, sahip oldukları sertifikalar, marka değeri gibi konulara bakarak anlaşılır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı