Hangi Casio saat tercih edilmeli?

3. saati daha bugün aldım. Erk Koçak çok övüyordu bulunsun istedim kıyafetime göre giyerim diye. Yine isviçre saat n11 de 1724 e satıyor. Hepsiburadaya 100 lira işlem ücreti ödemenize gerek yok :)

3. saati daha bugün aldım. Erk Koçak çok övüyordu bulunsun istedim kıyafetime göre giyerim diye. Yine isviçre saat n11 de 1724 e satıyor. Hepsiburadaya 100 lira işlem ücreti ödemenize gerek yok :)
bende erk koçak dan gördüm sizce saat nasıl çok kalın duruyor mu bilekte? alınır mı?

Hocam ben bu fiyatta Casio tank öneririm vtp kodlu şu cartierin saatlerine benzeyen seri hem spor hem de şık kombinlenebiliyor bakmayın cinsiyet kadın dediğine çoğu erkek kullanıyor yani unisex olarak kullanılıyor.

bende erk koçak dan gördüm sizce saat nasıl çok kalın duruyor mu bilekte? alınır mı?
Kusura bakmayın o gün mesaj attığımı düşünüyordum cevap vermeyi unutmuşum. Evimden uzakta olduğum için deneyemedim açıkçası. Kampanya ve bonu puan derken uyguna geldiği için aldım. Ancak videolardan anladığım kadarı ile bir tık büyük.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı