Hangi Casper Excalibur G870 modeli alınmalı?

40.000 TL (15.000 TL indirimli fiyatı.)

Yukarıdaki Lenovo laptopların diğerlerine göre şarj süreleri kısa olabilir. Peşin peşin söylemiş olayım.

Eklediğiniz Casper laptoplar 35K bile olsa kesinlikle almam. 30K olsa epey düşünürüm ama sanırım yine de almam. Gider 4050 olan daha kaliteli bir laptop alırım.

Son düzenleme:
Hocam önyargıdan söylemiyorum. Alınmamalı.
Aynı fiyata ASUS TUF Gaming alabilirsiniz mis gibi kullanıyorum.

TUF'ın daha önce monitörlerini tecrübe ettim hepsi arızalı gelmişti. Ondan dolayı biraz ön yargılıyım o seriye.

40.000 TL (15.000 TL indirimli fiyatı.)

Yukarıdaki Lenovo laptopların diğerlerine göre şarj süreleri kısa olabilir. Peşin peşin söylemiş olayım.

Eklediğiniz Casper laptoplar 35k bile olsa kesinlikle almam. 30k olsa epey düşünürüm ama sanırım yine de almam. Gider 4050 olan daha kaliteli bir laptop alırım.

Açıkçası Casper atma sebebim hem RAM bellek miktarı hem de SSD boyutlarının yüksekliğiydi onun dışında Casper hakkında bende çok iyi şeyler duymadım keza Acer'de son çıknaları iyi diyorlar. Victus 16'lar iyi soğutmaya sahip deniyor onlara da baktım.

Son düzenleme:
Uygun bulduğunuz herhangi bir Vicrus 16 yı alabilirsiniz. Hatta ben de özellikle tavsiye ederim.
Victus 15 piyasada zaten pek kalmadı gbi ama asla önermem.

Uygun bulursanız Nitro 16
Sonra Victus 16 veya lenovo LOQ
Onlarıda bulamazsanız Nitro 5 veya Asus

Benim tercih sıralamam yukarıdaki şekilde olur. Ancak Nitro 16 lar artık epey pahalandığı için pek olası değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı