Hangi CPU + GPU kombinasyonu daha iyi?

CPU: AMD Ryzen 7 7800x3D.
CPU soğutucu: DeepCool LS720 SE 360mm.
Anakart: ASRock B850 Pro RS.
RAM: Patriot 32 GB(2x16) Viper Venom.
GPU: RTX 2080 Ti.
PSU: FSP vita GM 850W.
SSD: Kioxia Exceria G2.
Kasa: Lian Li A3-mATX

Bir aksilik olmazsa son durum bu, sadece anakartı biraz daha uzun ömürlü olması için değiştirdim. Hesaba göre bütün parçalar alınınca yine elimizde biraz para kalıyor, GPU için piyasanın biraz toparlanmasını beklemeye karar verdik, o arada biraz daha bütçenin üstüne koyarız. Baktık hiçbir değişiklik yok o zaman ki duruma göre 9070XT ya da NVIDIA tarafında ki muadiline bakarız ama büyük ihtimalle 9070XT alırız.

SSD olarak Kingston Renegade seçebilirsin bütçen artıyorsa. 9070XT'yi şu an almamakla iyi yapmışsınız stoklar yenilenince fiyatı düşer diye tahmin ediyorum.

Anakart ATX kasa mATX olmuş hocam.

Anakart ATX kasa mATX olmuş hocam.

Çok sağ olun hocam gözümüzden kaçmış Allah'tan kasayı daha sipariş vermedik. Uygun bir kasa bakayım.
SSD olarak Kingston Renegade seçebilirsin bütçen artıyorsa. 9070XT'yi şu an almamakla iyi yapmışsınız stoklar yenilenince fiyatı düşer diye tahmin ediyorum.
Bakayım hocam olmazsa öyle yaparız.

@MelihÖzer hocam Cooler Master Masterbox 600 önermiştiniz büyük ihtimalle onu alırım.

Bir kişiyi daha CoolerMaster Masterbox 600'lü yaptık . İyi kasadır hocam. Siz kendi zevklerinize göre değişkenlik bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…