Custom ROM Hangi Custom ROM'u kullanıyorsunuz?

Olmaz olur mu? Baklava içerenler Android 16.
OEM portu her cihazda çalışmaz, illa biri çalışır.
Mystic GSI'ı duymuştum. S10+ cihazım için bir şans vereceğim.

Olmaz olur mu? Baklava içerenler Android 16.
OEM portu her cihazda çalışmaz, illa biri çalışır.
Hocam bir sürü dosya var, hepsini tek tek denemem lazım değil mi? Ayrıca cihazım A Only. Sadece AB GSI görüyorum. Bir dosya belirtirseniz denerim.

Hocam bir sürü dosya var, hepsini tek tek denemem lazım değil mi? Ayrıca cihazım a only. Sadece ab GSI görüyorum. Bir dosya belirtirseniz denerim.

İsminde baklava içerenler Android 16. S10 Android 12 olması lazım. A only olacağını sanmıyorum.

İsminde baklava içerenler Android 16. S10 Android 12 olması lazım. A only olacağını sanmıyorum.
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın, baklava içerenlerin Android 16 olduğunu biliyorum. Dosya isminin başında "cheetah" "comet" "komodo" gibi garip şeyler gördüm, onları soruyorum. Android 12 evet fakat A only diye düşünüyorum. Zira kullandığım Custom ROM'lar AB değildi ancak yine de AB denerim. Sorduğum şey dosya isminin başında "cheetah", "comet", ve "komodo" gibi isimler var. Hangisini seçmem gerek?

Redmi note 7 kullaniyorum. Pixel Experience var.

En son 3 sene önce S3 mini telefona LineageOS 14 (hatırladığım kadarıyla) kurup kullanmıştım çok popülerdi bir ara.

Pixel Experience / Android 13
Screenshot_20241215-134913_Pixel Launcher.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı