Hangi dağıtım kullanılmalı?

Qubik

Hectopat
Daha fazla  
Arch Linux'a ilgim var ancak kurduktan sonra tekrar açmakta sorun yaşadım ve Windows 1'e geri geçtim. 1 ay sonra Windows'tan kuşkulanmaya devam ediyorum. Yazılım ile ilgilenebileceğim ve günlük işlerimi halledebileceğim, 2018 yılından kalma laptopumda optimize sorunu yaşatmayacak bir dağıtım önerir misiniz? Mümkünse, Arch tabanlı bir dağıtım kullanmaya olan merakımdan dolayı ona göre öneride bulunursanız müteşekkir olurum

Fedora,
EndeavourOS,
Crystal Linux.

Arch tabanlı olarak EndeavourOS çok iyi 1 ay test için kullandım. Şahsi favorim Fedora.

Arch tabanlı olarak EndeavourOS çok iyi 1 ay test için kullandım. Şahsi favorim Fedora.

Fedora'nın Manjaro'ya karşı olan farkları nelerdir? Bir de program kurarken sıkıntı yaşar mıyım?

Fedora'nın Manjaro'ya karşı olan farkları nelerdir? Bir de program kurarken sıkıntı yaşar mıyım?

Fedora başlı başına bir dağıtım, Manjaro ise Arch tabanlıydı ama son yıllarda kendi yolundan gitmeye karar verdi şahsen artık onu Arch tabanlı olarak görmüyorum ve tavsiye de etmiyorum. Fedora kullan.

Fedora başlı başına bir dağıtım, Manjaro ise Arch tabanlıydı ama son yıllarda kendi yolundan gitmeye karar verdi şahsen artık onu Arch tabanlı olarak görmüyorum ve tavsiye de etmiyorum. Fedora kullan.

Şu an kurulumu bitirdim. Fedora daha hoş gözüktü gözüme. Konu kapanabilir.

Kendini hangisinde rahat hissediyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…