Hangi Diske Format Atmalıyım?

topraksu1

Femtopat
Daha fazla  
Sürücüler çıkıyor ama ben C'yi silip D'yi saklamak istiyorum. Hangisinin C olduğunu hangisinin D olduğunu bilmiyorum.
Önümdeki seçenekler:
Sürücü 0 bölüm 1: Sistem ayrıldı.
Sürücü 0 bölüm 2
Sürücü 0 bölüm 3: Yerel disk.
Hangisini seçmeliyim? Windows 10'dan Windows 8.1'e geçiş sağlamaya çalışıyorum ama D'de bulunan dosyalarımın gitmemesi gerekiyor.
Not: Biçimlendir seçeneğine basmadım hiç sanırım ona da basmam gerekiyor ama ne yapacağımı bilmiyorum tam olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bölüm 2 galiba C Disk'i onu silip bir de üstteki sistem ayrıldıyı silip yeninden disk oluşturup, oluşturduğunuz Disk'e tıklayıp ileriye basın.

Format işlemini durdurun ve C ile D diskinin boyutuna bakın ardından boyuta göre silin.
Alıntıdaki yöntem en garanti yöntemdir. Formattan önce C diski ile D diskinin boyutlarını bir kağıda yazın, biçimlendirme ekranı geldiğinde kağıttaki boyutlarla hangi diskin C, hangi diskin D olduğunu rahatlıkla anlarsınız.
Hocam genellikle düşük boyutlu olan C'dir.
Ya değilse ve arkadaş yanlışlıkla verilerini silerse ne olacak?
Sürücü 0 bölüm 2'yi biçimlendir Windows'u yükle.
Ekran görüntüsündeki bilgilere göre büyük ihtimalle sonunda ''Yerel Disk'' ibaresi bulunan disk D sürücüsüdür (Sürücü 0 Bölüm 3)

Hocam bende zaten arkadaşın mesajını beğenmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…