Hangi Diske Format Atmalıyım?

topraksu1

Femtopat
Daha fazla  
Sürücüler çıkıyor ama ben C'yi silip D'yi saklamak istiyorum. Hangisinin C olduğunu hangisinin D olduğunu bilmiyorum.
Önümdeki seçenekler:
Sürücü 0 bölüm 1: Sistem ayrıldı.
Sürücü 0 bölüm 2
Sürücü 0 bölüm 3: Yerel disk.
Hangisini seçmeliyim? Windows 10'dan Windows 8.1'e geçiş sağlamaya çalışıyorum ama D'de bulunan dosyalarımın gitmemesi gerekiyor.
Not: Biçimlendir seçeneğine basmadım hiç sanırım ona da basmam gerekiyor ama ne yapacağımı bilmiyorum tam olarak.
1612772655723-1038032868.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüler çıkıyor ama ben C'yi silip D'yi saklamak istiyorum. Hangisinin C olduğunu hangisinin D olduğunu bilmiyorum.
Önümdeki seçenekler:
Sürücü 0 bölüm 1: Sistem ayrıldı.
Sürücü 0 bölüm 2
Sürücü 0 bölüm 3: Yerel disk.
Hangisini seçmeliyim? Windows 10'dan Windows 8.1'e geçiş sağlamaya çalışıyorum ama D'de bulunan dosyalarımın gitmemesi gerekiyor.
Not: Biçimlendir seçeneğine basmadım hiç sanırım ona da basmam gerekiyor ama ne yapacağımı bilmiyorum tam olarak.
Eki Görüntüle 870579

Bölüm 2 galiba C Disk'i onu silip bir de üstteki sistem ayrıldıyı silip yeninden disk oluşturup, oluşturduğunuz Disk'e tıklayıp ileriye basın.

Format işlemini durdurun ve C ile D diskinin boyutuna bakın ardından boyuta göre silin.
Alıntıdaki yöntem en garanti yöntemdir. Formattan önce C diski ile D diskinin boyutlarını bir kağıda yazın, biçimlendirme ekranı geldiğinde kağıttaki boyutlarla hangi diskin C, hangi diskin D olduğunu rahatlıkla anlarsınız.
Hocam genellikle düşük boyutlu olan C'dir.
Ya değilse ve arkadaş yanlışlıkla verilerini silerse ne olacak?
Sürücü 0 bölüm 2'yi biçimlendir Windows'u yükle.
Ekran görüntüsündeki bilgilere göre büyük ihtimalle sonunda ''Yerel Disk'' ibaresi bulunan disk D sürücüsüdür (Sürücü 0 Bölüm 3)

Alıntıdaki yöntem en garanti yöntemdir. Formattan önce C diski ile D diskinin boyutlarını bir kağıda yazın, biçimlendirme ekranı geldiğinde kağıttaki boyutlarla hangi diskin C, hangi diskin D olduğunu rahatlıkla anlarsınız.

Ya değilse ve arkadaş yanlışlıkla verilerini silerse ne olacak?

Ekran görüntüsündeki bilgilere göre büyük ihtimalle sonunda ''Yerel Disk'' ibaresi bulunan disk D sürücüsüdür (Sürücü 0 Bölüm 3)
Hocam bende zaten arkadaşın mesajını beğenmişim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı