Breaking Bad! Ötesi yok.

Çok iddialı bir yorumdu. Konu olarak farklı.

Game of Thrones
Big Bang Theory
Family Guy

Bu dizileri öneririm. Game of Thrones hariç diğerlerini vaktim olmadığı için pek izleyememiştim ama ilk bölümden hepsi sarıyor.

Sherlock Holmes adlı dizi ve başlardan sararsa Recep Baltaş'ın verdiği öneri ile birlikte 5 dizim olacak. Bu yaz başlarım hepsine...

Breaking Bad' i çıktığı günden izlemeye başlamıştım. Breaking Bad ile birlikte OZ' u öneririm. Harika bir hapishane dizisidir ve hayat hakkında çok şey öğretir. Yapımcısı HBO. Eski bir dizi olduğu için bölümlerini torrent üzerinden bulabilirsin. Altyazısını da divxplanet üzerinden temin edebilirsin.

Kardeş payı izleyen var mı?

Kardeş Payı'nı düzenli olarak izliyorum, izlediğim tek türk dizisi.İşler Güçler'e başladıktan sonra, esprilere çok alıştım, şimdi bırakamıyorum.O senaryoyu nasıl yazıyorlar, o nasıl bir kelime dağarcığı ve yaratıcılık

Game of Thrones
The Walking Dead
HIMYM
Fringe
Two and a Half Man
The Last Air Bender, hepside keyifle izlenir.

Agents of S.H.I.E.L.D 10.bölümden sonra toparlandı. Yaptığı kötü başlangıcın yarattığı imaj yüzünden reytingler hala düşük ama son bölümler güzel gidiyor(Dizide olacak olan her şeyi önceden rahatça tahmin edebilirsiniz ama 17. bölümün son sahnesinde şaşırmayacak çok az insan tanıyorum. Hakikatten spoiler verilmemesi gereken bir olay oluyor.)

True Blood da fena değildi, belki bu sezon yeniden başlayınca izlenebilir, en azından hiç beklenmedik hikayeler olunca keyifli oluyor.

Kardeş Payı,
Leyla İle Mecnun,
İşler Güçler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…