Breaking Bad! Ötesi yok.

Çok iddialı bir yorumdu. Konu olarak farklı.

Game of Thrones
Big Bang Theory
Family Guy

Bu dizileri öneririm. Game of Thrones hariç diğerlerini vaktim olmadığı için pek izleyememiştim ama ilk bölümden hepsi sarıyor.

Sherlock Holmes adlı dizi ve başlardan sararsa Recep Baltaş'ın verdiği öneri ile birlikte 5 dizim olacak. Bu yaz başlarım hepsine... :)

Breaking Bad' i çıktığı günden izlemeye başlamıştım. Breaking Bad ile birlikte OZ' u öneririm. Harika bir hapishane dizisidir ve hayat hakkında çok şey öğretir. Yapımcısı HBO. Eski bir dizi olduğu için bölümlerini torrent üzerinden bulabilirsin. Altyazısını da divxplanet üzerinden temin edebilirsin.

Agents of S.H.I.E.L.D 10.bölümden sonra toparlandı. Yaptığı kötü başlangıcın yarattığı imaj yüzünden reytingler hala düşük ama son bölümler güzel gidiyor(Dizide olacak olan her şeyi önceden rahatça tahmin edebilirsiniz ama 17. bölümün son sahnesinde şaşırmayacak çok az insan tanıyorum. Hakikatten spoiler verilmemesi gereken bir olay oluyor.)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı