Hangi DNS daha iyi?

Birde ping yazıp atabilir misiniz 1.1.1.1 olanı. Ve hangi iss kullanıyorsunuz acaba? Ek olarak DNS Leak nedir? ben de test yapayım.

DNS leak test Hem Standart hem Extended testi yapın. Test sonucunda hangi ülkede ve hangi şehirdeki DNS sunucusuna bağlı olduğunuzu gösteriyor.

DNS leak test nedir sitede açıklıyor zaten buradan tekrar yazmayayım.
Hocam ben şuan Türk Telekom DNS kullanıyorum sizce değişmeli miyim? Google DNS ve Cloudflare'den bile daha iyi sonuçlar veriyor.

DNS leak test hem standart hem extended testi yapın. Test sonucunda hangi ülkede ve hangi şehirdeki DNS sunucusuna bağlı olduğunuzu gösteriyor.

Ben yaptım testi bana cloudflare kullandığımı söyledi onu kullanıyorum. Ülke olarak Amerika dedi. Fakat ben bursadayım .
Hocam ben şu an Türk Telekom DNS kullanıyorum sizce değişmeli miyim? Google DNS ve Cloudflare'den bile daha iyi sonuçlar veriyor.

Bende de Türk Telekom DNS 3 ms diyor fakat ne bilim kullanmıyorum.

DNS leak test Hem Standart hem Extended testi yapın. Test sonucunda hangi ülkede ve hangi şehirdeki DNS sunucusuna bağlı olduğunuzu gösteriyor.

İkisinide yaptım. Standart test de 6 sunucu abd olarak çıktı extended test'de 10 tane falan ABD sunucusu çıktı. Anlamadım şimdi ABD'ye bağlıysam ping yapınca nasıl 12 çıkıyor ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…