Hangi dövüş kursuna gidilmeli?

tekteker057

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, GSB öğrenciler için dövüş sanatları kursları açtı, ancak hangisine gitmeliyim çok bir fikrim yok. Spor dalları hakkında bilgi sahibi değilim ve çoğu kişi boks öneriyor. Onların bildiği tek dövüş sanatı boks gibi hissettim, bu yüzden sorma gereği duydum. Sizce hangisine gitmeliyim? Dövüş kurslarını ekte görebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231114_123733.jpg
    Screenshot_20231114_123733.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 77
Arkadaşlar, gsb öğrenciler için dövüş sanatları kursları açtı, ancak hangisine gitmeliyim çok bir fikrim yok. Spor dalları hakkında bilgi sahibi değilim ve çoğu kişi boks öneriyor. Onların bildiği tek dövüş sanatı boks gibi hissettim, bu yüzden sorma gereği duydum. Sizce hangisine gitmeliyim? Dövüş kurslarını ekte görebilirsiniz.

Kick boks öneririm zamanında çok uğraştım faydası oluyor kendini koruman adına.

Kalıbına bağlı bir durum bu kalıplı ise güreş bu konuda üstüne birçok şey eklemeni sağlar kemikli isen mua tai aynı şekilde senin gelişimine katkıda bulunacaktır hızlı düşünebilen ve yumruktan korkamayan biri isen boksta iyi yerlere gelebilirsin

Kick boks öneririm zamanında çok uğraştım faydası oluyor kendini koruman adına.
Kick boks yok ama onun yerine muay Thai var dediğin gibi kick boksa benzeyen

Kalıbına bağlı bir durum bu kalıplı ise güreş bu konuda üstüne birçok şey eklemeni sağlar kemikli isen mua tai aynı şekilde senin gelişimine katkıda bulunacaktır hızlı düşünebilen ve yumruktan korkamayan biri isen boksta iyi yerlere gelebilirsin
Kalıplıyım ama o kalıbı dolduracak kadar spor yapmadım yani sırf kalıp diyebilirim şuan vücuduma o yüzden muay Thai düşünüyorum hocam

Boy kilo kaç? Güreş ya da boks öneririm. Judo ve taekwandoya gerek yok. Muay Thai çok serttir.

Boy kilo kaç? Güreş ya da boks öneririm. Judo ve taekwandoya gerek yok. Muay Thai çok serttir.
Boy 1.72 kilo 68 biraz kalıplıyım, kilom vücuduma göre tam normal gözüküyor kalıplı olduğum için ve boksa yazilirsam burnumun başına çok iyi şeyler gelmeyeceğini duydum birkaç kişiden o yüzden çok emin değilim

Boy 1.72 kilo 68 biraz kalıplıyım, kilom vücuduma göre tam normal gözüküyor kalıplı olduğum için ve boksa yazilirsam burnumun başına çok iyi şeyler gelmeyeceğini duydum birkaç kişiden o yüzden çok emin değilim

Kalıp? Yağlı mı kaslı mı vücut? Amatör boks için kilon boyuna göre ne kadar düşükse o kadar iyi diyebiliriz bir seviyeye kadar. Güreş de yapabilirsiniz boks da. YouTube'dan ikisiyle de ilgili videolar izleyip hangisini severseniz onu yapın. Güreş için cenk koçak öneririm. Boks için Muhammed Ali, george foreman, Joe frazier, earnie shavers gibi 1960'lı yılların zirvesindekilerin maçlarını izleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı