Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama

Hocam hortlattığım için kusura bakma, font hatasını nasıl çözebiliriz? Bir yerde grafik ayarı ile alakalı demişssin o grafik ayarını biliyor musun ya da farklı bir çözüm geldi mi?

Maalesef hocam hatırlamıyorum. Deneyerek bulmuştum bende. TAA ayarlarını bir dener misin?

Maalesef hocam hatırlamıyorum. Deneyerek bulmuştum bende. TAA ayarlarını bir dener misin?

Hocam döndüğünüz için teşekkür ederim. Sorunu buldum. Vulkan'dan DX12'ye alınca düzeliyor. AMD ekran kartı kullanıyorum ve bir tık FPS düşecek böyle olunca biraz garip bir sorun olmuş.

TAA ile alakalı ise onu da denerim belki düzelir. Her şey ultrada oynuyorum grafikleri düşüğe alınca olabilir yazmışsınız bir yere sanırım onunla alakalı değil sorun.

İlk kurduğumda yoktu fakat bugünden itibaren olmaya başladı.

Hocam döndüğünüz için teşekkür ederim. Sorunu buldum. Vulkan'dan DX12'ye alınca düzeliyor. AMD ekran kartı kullanıyorum ve bir tık FPS düşecek böyle olunca biraz garip bir sorun olmuş.

TAA ile alakalı ise onu da denerim belki düzelir. Her şey ultrada oynuyorum grafikleri düşüğe alınca olabilir yazmışsınız bir yere sanırım onunla alakalı değil sorun.

Sizde DX12 alıp dener misiniz?

@LordPotato23 teşekkür ederim hocam beni de bilgilendirdiğiniz için.

Sizde DX12 alıp dener misiniz?

@LordPotato23 teşekkür ederim hocam beni de bilgilendirdiğiniz için.

DX12'ye almak kesin çözüm. Sonrasında restart atmak gerekiyor ama. Rica ederim ben teşekkür ederim. Başka çözüm var ise bana da bildirirseniz iyi olur.

Ayrıca arkadaşlar fix atmışlar bu yamaya başka bir konuda, o muhtemelen sorunsuz calısıyordur. Elimdeki yamayı kaldıramadığım için ben mecbur DX12'de oynayacagım.

Merhabalar konuyu tekrar hortlatıyorum. Böyle bir yazı gördüm,trojan vs. diyor.

1762066552658.png

Reshade kullanıyorum hocam. Home
Oyunu Vulkan damı Directx temi oynuyorsunuz kontrol edin ona göre uygun sürümü kurun home tuşuna basarak ayarlayabilirsiniz.
Buradaki durumu ben anlamadım, ilk kez denk geliyorum. Daha net kaliteli grafiker için Drectx ile Vulkan ne alaka acaba?

Merhabalar konuyu tekrar hortlatıyorum. Böyle bir yazı gördüm,trojan vs. diyor.

Eki Görüntüle 2597104

Buradaki durumu ben anlamadım, ilk kez denk geliyorum. Daha net kaliteli grafiker için Drectx ile Vulkan ne alaka acaba?
False positive. Virüs yok. Olsa konu yıllardır burda olmazdı. 😂

Directx daha iyi bildiğim kadarı ile Vulkan da FPS artıyor.

Yama konusunda verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.

Directx kurarsak daha fazla grafik gerektiği için FPS düşer doğal olarak. Vulkan'da kalite düşitüğü için FPS artıyor.

Şimdi Directx kurduğumu nasıl anlarım yardımcı olabilir misin?

Oyunu Epic'ten açtım ve görseldeki bir şey iniyor, daha doğrusu indirmemi istedi.

1762067069581.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı