Hangi Doom Eternal sürümü alınmalı?

Verkasha

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Celeron(R) CPU / İntel Graphics / 4gb RAM / Lenova İdeapad
Meslek
Öğrenci
Merhaba standart bir Doom Eternal deneyimi yaşamak istiyorum, buradan hangisini almalıyım?

Standard Edition veya Deluxe Edition alınabilir.

Deluxe'de ekstra kozmetik öğeler, daha da önemlisi The Ancient Gods Part 1/2 DLC'leri bulunuyor. Bu DLC'lerin ikisi toplam oyuna 6-7 bölüm ekliyor ve DOOM'un hikayesini sonlandırıyor.

Deluxe'ü tavsiye ederim açıkçası, bütün hikayeyi bitirmiş olursunuz.

Anladım hocam teşekkür ederim .

Rica ederim, muhtemelen son zamanların en iyi tek oyunculu FPS oyunlarından birini alıyorsunuz; oyunda geçirdiğim 50~ saatten çıkardığım sonuç bu.

İyi oyunlar...

Evet evet bende öyle duydum arkada son ses şarkı açıp oynamayı düşünüyorum asfdsgfethr.

Hocam Xbox Store'da 150TL Deluxe sürümü. Bir de Deluxe'de ancient gods part 1 DLC'si yok. Part 2 var sadece. Xbox Store'da ekstra olarak part 1 dahil 230TL falan tutuyor.

Hocam Part 1 yok demişsin ama paket içerisinde hem Part 1 hem Part 2'yi içeren Year One Pass de dahil göründüğü için 150 liraya Doom Eternal'ın tamamının alınabildiğini düşünüyorum. Eğer Steam için bir koşul veya zorunluluk yoksa Microsoft Store'dan almak çok daha ucuza geliyor.

Pardon hocam. Year One Pass'i başka bir DLC sandım. O yüzden dedim ama garip bir şekilde Deluxe paketinde year One Pass harici ekstra olarak part 2 var. O benim kafamı karıştırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…