Anladım hocam teşekkür ederim .Standard Edition veya Deluxe Edition alınabilir.
Deluxe'de ekstra kozmetik öğeler, daha da önemlisi The Ancient Gods Part 1/2 DLC'leri bulunuyor. Bu DLC'lerin ikisi toplam oyuna 6-7 bölüm ekliyor ve DOOM'un hikayesini sonlandırıyor.
Deluxe'ü tavsiye ederim açıkçası, bütün hikayeyi bitirmiş olursunuz.
Rica ederim, muhtemelen son zamanların en iyi tek oyunculu FPS oyunlarından birini alıyorsunuz; oyunda geçirdiğim 50~ saatten çıkardığım sonuç bu.Anladım hocam teşekkür ederim .
Rica ederim, muhtemelen son zamanların en iyi tek oyunculu FPS oyunlarından birini alıyorsunuz; oyunda geçirdiğim 50~ saatten çıkardığım sonuç bu.
İyi oyunlar...
Hocam Part 1 yok demişsin ama paket içerisinde hem Part 1 hem Part 2'yi içeren Year One Pass de dahil göründüğü için 150 liraya Doom Eternal'ın tamamının alınabildiğini düşünüyorum. Eğer Steam için bir koşul veya zorunluluk yoksa Microsoft Store'dan almak çok daha ucuza geliyor.Hocam Xbox Store'da 150TL Deluxe sürümü. Bir de Deluxe'de ancient gods part 1 DLC'si yok. Part 2 var sadece. Xbox Store'da ekstra olarak part 1 dahil 230TL falan tutuyor.DOOM Eternal Deluxe Edition (PC) ürününü satın al | Xbox
Cehennem orduları dünyayı istila etti. Bu müthiş, tek oyunculu macerada Slayer olarak boyutlararası iblis avına çık ve insanlığı kurtar. Tek korktukları şey… sensin. Deluxe Edition'a şunlar dahil: ● Birinci Yıl Bileti: İki destansı hikâye genişletmesine erişim. DOOM evreninin hiç görülmemiş...www.xbox.com
Hocam part 1 yok demişsin ama paket içerisinde hem part 1 hem part 2'yi içeren year One Pass de dahil göründüğü için 150 liraya Doom Eternal'ın tamamının alınabildiğini düşünüyorum. Eğer Steam için bir koşul veya zorunluluk yoksa Microsoft Store'dan almak çok daha ucuza geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.