Hangi durumlarda Technopat'i Terk-i Diyar edersiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçek adın Neko.
Çok güldüm. Bende sosyalden şu aralar biraz soğudum. Bütün hafta ceza yedim üstüne üstlük cezamın bitmesine 1 saat var çok mutluyum ama bir anda bi daha ceza yedim. Bunlar soğuttu beni. Sıvı soğutma bile böyle soğutamazdı. :D :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mikail Fidan'ın hoşgörülü olduğunu gördüğüm zaman. Hiçbir zaman hoşgörülü olamayacak, çünkü dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güldüm. Bende sosyalden şu aralar biraz soğudum. Büt(ğ)ün hafta ceza yedim üstüne üstlük ceazmım bitmesine 1 saat var çok mutluyum ama bir anda bi daha ceza yedim. Bunlar soğuttu beni. Sıvı soğutma bile böyle soğutamazdı. :D :D
Yazım yanlışı yapmışım düzenleyemiyorum. Ceza da yemek istemiyorum. :cry:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazım yanlışı yapmışım düzenleyemiyorum. Cezada yemek istemiyorum. :cry:
Kendini rapor edip, yanlış yaptığımı yeni fark ettim, rica etsem düzeltir misiniz derseniz sorun hallolur.
 
Bana kalırsa Technopat'ı Technopat yapan, tanındık ve sevilen yetkili kadrosu ve üyeleridir. Şu sıralar durgun olsa da 2013'ten yakın zamana kadar, Technopat Caps'leri adında 6 serilik konular açılmıştı. Onun dışında bazı tanındık üyelerin aniden gizemli bir şekilde kayboluşu ve çok sevdiğimiz arkadaşların buraya veda etmek zorunda kalışı ek olarak birbirimize yaptığımız espiriler, Technopat'ın ruhunun temelini oluşturuyor. Eğer bu ruh kaybolur ise ben de burayı bırakmak durumunda olabilirim, lakin bu ihtimal bayağı uzak gözüküyor.
Tabii ki Youtube kanalındaki sistem toplama videolarından tutun, fuar gezilerine kadar, kafa ayarı serilerinden tutun, vlog'lara kadar çekilen bütün videolar, Technopat yetkililerinin bu işe ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Bu büyük emek karşılığında da, insanlar kolaylıkla bilgi sahibi olabiliyor.
Özet geçecek olursam; Technopat, bilgiyi eğlenceli bir formda hazırlayıp insanlara gösteriyor. Sosyal kısmında ise insanlar, belli bir disiplin içerisinde birbirine sohbet havasında sorular sorup bilgi edinebiliyorlar. Kısacası bu atmosferin kaybolmaması gerekiyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı