Hangi e-posta servisini kullanmalıyım?

maxpayne0z

Centipat
Katılım
29 Ocak 2022
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, benim çok önceden açtığım mailim var hotmail.com ama ben sıfırdan bir mail hesabı açmak istiyorum ücretsiz mail adresi veren birçok servis var bunlardan popüler olanlar Gmail Outlook Yahoo Yandex vs. bunlardan hangisini seçmeliyim oyun platformlarında sosyal medya sitelerinde ve birçok internet sitelerinde üyelik yapacağım kafam çok karıştı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
 
Outlook ya da Gmail kullanabilirsin diğerleri çok yaygın değil, ben genellikle iş konularında Outlook oyunlarda Gmail kullanırım.
 
Oyun forum vb. siteler için Gmail kullanmaya karar verdim sizce genel iletişim için yaani iş harici bu epostayı kullanmalı mıyım yoksa başka e-posta açmalı mıyım iletişim vs. için bir de bir işle uğraşıyorum normal mailimi iş için kullanmak yanlış olur galiba onun içinde domain falan satın almama gerek var mı özel alan adı için yoksa onu da Gmail veya Outlook'dan mı mail açsam sizin fikirleriniz benim için çok önemli sonradan pişman olmamak için sizlere sorayım dedim biraz takıntılı biriyim de.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı