Hangi egoist tiplerden sinir olursunuz?

Yüksek ego kişilik bozukluğudur. Kişiliği tam oturmamış insanlarda görmeniz mümkündür. Tercih edilmeyen insanlarda da başı çeker bence. Çekilmezlerdir, kendilerini herkesten üstün falan görürler, bulutların üstünde yaşadıklarını, uçtuklarını sanarlar ama aslında hiçbir şeyleri yoktur. Sadece kendi kafalarında yarattıklarıyla mutlu olmaya çalışırlar.

Ruh sağlığınız için bu insanlarla zorunlu kalmadıkça iletişime, bilgi paylaşımına, tartışmaya girmemeye çalışın. Birkaç arkadaşımla bu sebepten görüşmeyi kesmiştim, mutluyum.

Bir de, bir konuda iyi veya çok iyi olan bir insan genelde yüksek egolu değildir. İhtiyaç duymaz. Çoğunlukla bir konuda ne kadar başarısız insan varsa onlar egolarına yenik düşerek bilip bilmedikleri bir ton konu hakkında fikirleri olur :)

Dış görünüşüyle ego kasan insan parçacıkları kesinlikle. Özellikle bu tarz kendini dünyanın merkezi sanan kızlar, o kadar öfke doluyum ki bu tip insanlara ölseler sevinebilirim.

Bu arada sisteminiz yeterliyse ve bütçeniz varsa Rainbow Six: Siege geçmenizi öneririm, kitlesi o kadar kanser değil. 1.200 saatim var flame yapan çok az kullanıcı gördüm, zaten hile yüzünden oynanacak oyun değil CS:GO.

Sinifimizda bir tane cocuk var. Yaz tatilinde 7 tane PC topladim, hepinizden 10-0 ondeyim dedi senenin basinda. Bilisim sinifindayken sordugu soru ve kurdugu bir kac cumle suydu: "Hocam RAM bilgisayari yavaslatiyo' dimi?", Hocanin ilk anakarti kim uretti sorusuna "Intel uretti hocam" cevabini vermisti. -tahtada kocaman Anakart/IBM yazisi vardi- Ben bu tur bilmedigi islerle ego kasan kisileri sevmiyorum.

Ben kendi arkadaşlarımın beni geçince hava atmaları, özellikle CS:GO'da35-60 FPS alıyorum, bana diyorlar ki "144 HZ monitör aldın, adam vuramıyorsun". Özellikle bunda hem sinir oluyorum hem gülüyorum, çünkü kendisi Silver ve ben UnRanked ve oyunda 150 saatim var ve yarısı oyunda boş yere açık kalması ve diğer geri kalan saatlerde Topluluk Sunucusuna girmek. Kendisi diyor ki ben Globaller ile girsem çok iyiyim, ben e-sporcuyum diyor, gülmekten kırılıyorum. Peki sizin gıcık olduğunu egoist tipler neler? Gelse benle PES ya da FIFA girse aklını alırım. Witcher 2-3 oynadık, sürekli öldü, üstüne SKYRIM girdi. Ejderhaya tekte öldü. 😂 Sizin gıcık olduğunuz egoist tipler nelerdir?
Globaller ile girip esporcu olmak nedir, esporcular için globaller çerez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı