Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz?

  • Konuyu başlatan EOS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 102
  • Görüntüleme 3B
Hocam hangi oyunları test etme imkanı buldunuz? Bende de aynı kart var da.

Online'da CS2'yi test ettim ve orta ayarda 75 FPS gibi bir değerde oynadım droplu bir biçimde. Valorant oynadığım dönemde de maksimum 180 FPS'yi gördüm 4 GB RAM ve 8250U işlemci ile. Çok hikayeli oyun oynamam ama bitirdiklerimide yazdım oraya. Hepsinde tatmin edici ayarlar ile oynadım. Küçük bir istisna hariç. GTA 5'i orta ayarda droplu bir biçimde maksimum 40 FPS olacak şekilde ara sıra drop yiyerek bitirdim.Birde pardon yanlış yazmışım CS2'yi.Şimdi düzelttim.
 

Dosya Ekleri

  • Bitirdiğim Hikayeli Oyunlar.txt
    444 bayt · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Online'da CS2'yi test ettim ve orta ayarda 75 FPS gibi bir değerde oynadım droplu bir biçimde. Valorant oynadığım dönemde de maksimum 180 FPS'yi gördüm 4 GB RAM ve 8250U işlemci ile. Çok hikayeli oyun oynamam ama bitirdiklerimide yazdım oraya. Hepsinde tatmin edici ayarlar ile oynadım. Küçük bir istisna hariç. GTA 5'i orta ayarda droplu bir biçimde maksimum 40 FPS olacak şekilde ara sıra drop yiyerek bitirdim. Bir de pardon yanlış yazmışım CS2'yi. Şimdi düzelttim.

Ani FPS düşmeleri genelde işlemci GHz'i düştüğünden kaynaklanıyor. Ben Fortnite ve Valorant oynarken 100FPS'den 20'lere düşüyordu anlık. GHz sabitledim düzeldi. İsterseniz deneyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı