Hangi Ethernet kablosu alınmalı?

AliS36

Decapat
Katılım
7 Mayıs 2021
Mesajlar
101
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi Ethernet kablosuna ihtiyacım var. (5 metre) Sizce hangi kabloyu almalıyım? Bir de CAT 6 mı CAT 7 mi yoksa CAT 8 mi almalıyım? Çok fark eder mi ve uyumluluk sorunu olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CAT 6 yeterli olacaktır örnek 50 Mbps internetiniz varsa CAT 6 da 50 Mbps verecek CAT 8 de uyumluluk sorunu olmaz kaliteli sağlam olsun diyorsanız CAT 8 ama ev kullanıcıları için gereksiz.
 
Son düzenleme:
Merhaba, ben dün bu ürünü satın aldım, şimdilik gayet güzel ve memnunum. Bu markanın ürünlerini daha önce de satın almış biri olarak tavsiye ederim. Fiyatı da gayet uygun bence. Ayrıca alacağınız kablonun cat6 olmasına dikkat edin, gerisi çok da önemli değil diye biliyorum. Konu hakkında daha önce yazılmış konulara bakabilirsiniz. Uyumluluk sorunu olacağını sanmıyorum.
 
Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi Ethernet kablosuna ihtiyacım var. (5 metre) sizce hangi kabloyu almalıyım? Bir de CAT 6 mı CAT 7 mi yoksa CAT 8 mi almalıyım? Çok fark eder mi ve uyumluluk sorunu olur mu?

CAT 7 daha üst sınıf işlerde kullanılır genellikle eğer günlük kullanım için alacaksanız CAT 7 için paranızı harcamayın ve CAT 6 alın derim. İyi günler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı