Hangi ev interneti tercih edilmeli?

Gentrex

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum. Yeni bir yıla yakındır altyapı geldi sokağımıza ve bugüne kadar hiç deneyimim olmadığı için hangi sağlayıcı daha kaliteli bilmiyorum. Şu an incelediğimde en uygunu fiyat olarak Turkcell Superonline olduğundan tercih etmek istiyorum ama sorun yaşar mıyım bilmiyorum. Tecrübesi olan arkadaşlara sormak istedim. Başta TurkNet çok önerildi onu düşünüyordum 100Mbps lakin Turkcell'de yakın fiyatlara 200Mbps görünce daha mantıklı olabilir diye düşündüm. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-08-22-12-59-26-259_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-08-22-12-59-26-259_com.android.chrome.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2025-08-22-12-59-16-383_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-08-22-12-59-16-383_com.android.chrome.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 51
Bastım hocam ona sadece Türk Telekom var. Gıbırnetten baktığımda 1000 Mbps diyordu ama diğer tüm siteler 100 diyor.

Fiyat performans paketler sunsalardı altyapı zaten onlara ait düşünüyordum hocam ama pek geçirmeli sundukları için almayı çok düşünmüyorum.

1000 Mbps sadece Türk Telekom kendisi sunuyor.
Ben türknetliydim, 100Mbps.
TurkNet 700₺ olduğu zaman fiber altyapı gelmek üzereydi.
Altyapı geldikten sonra 18 ay taahhüt ile ilk 6 ay 635₺ diğer 12 ay 1070₺ olması TurkNet zam yaptıktan sonra bana çok fazla gelmediği için ben Türk Telekom'a geçmiştim.

1000 Mbps sadece Türk Telekom kendisi sunuyor.
Ben türknetliydim, 100Mbps.
TurkNet 700₺ olduğu zaman fiber altyapı gelmek üzereydi.
Altyapı geldikten sonra 18 ay taahhüt ile ilk 6 ay 635₺ diğer 12 ay 1070₺ olması TurkNet zam yaptıktan sonra bana çok fazla gelmediği için ben Türk Telekom'a geçmiştim.

Biraz beni zorluyor hocam ama yayıncı değilim neticede 200Mbps yeterli benim için. Türk Telekom'dan şikayet edenler oluyor ayrıyeten forumlarda Turkcell Superonline ve TurkNet bayağı önerilmişti. Bakayım bugün Turkcell müşteri hizmetleriyle görüşeyim yapamıyorlarsa 200Mbps hızı altyapı onların olmadığı için (ki büyük ihtimalle öyle sanırım pek bilgim yok bu gibi konularda) mecbur 18 aylık taahhütlü 200Mbps hızla Türk Telekom'a geçeceğim. Teşekkür ederim.

Biraz beni zorluyor hocam ama yayıncı değilim neticede 200Mbps yeterli benim için. Türk Telekom'dan şikayet edenler oluyor ayrıyeten forumlarda Turkcell Superonline ve TurkNet bayağı önerilmişti. Bakayım bugün Turkcell müşteri hizmetleriyle görüşeyim yapamıyorlarsa 200Mbps hızı altyapı onların olmadığı için (ki büyük ihtimalle öyle sanırım pek bilgim yok bu gibi konularda) mecbur 18 aylık taahhütlü 200Mbps hızla Türk Telekom'a geçeceğim. Teşekkür ederim.
Hayırlısı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı