Hangi fare ivmesini kullanılmalı?

Emin1223

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar farem SteelSeries Prime ,FPS CS 2 oynuyorum, bu zamana kadar yüksek hassasiyet oynuyordum ama bugün değiştirmeye karar verdim, düşük hassasiyete alıp fare ivmesi açmak isiyorum ama hangisini açacağımı bilmiyorum, Windows'un ayarlarındaki mi farenin programının ayarlarındakini mi açsam daha iyi olur.?

Dosya Ekleri

• adsadsasdasdasd.PNG
    adsadsasdasdasd.PNG
    79,2 KB · Görüntüleme: 39
  • asdasdasd.PNG
    asdasdasd.PNG
    2,7 KB · Görüntüleme: 34
Orta ayar kullanıyorum ve FPS oyunlarında aim konusunda bir problemim yok. Oyun içinde hassasiyet ayarı yapsan daha yararlı olur.

Arkadaşlar farem SteelSeries Prime, FPS CS 2 oynuyorum, bu zamana kadar yüksek hassasiyet oynuyordum ama bugün değiştirmeye karar verdim, düşük hassasiyete alıp fare ivmesi açmak isiyorum ama hangisini açacağımı bilmiyorum, Windows'un ayarlarındaki mi farenin programının ayarlarındakini mi açsam daha iyi olur?

Acceleration yükseltirsen mouse daha ufak hareketlerle daha fazla ivmelenir, ama uygulama açık olmadığı sürece eksikliğini hissedersin.

Orta ayar kullanıyorum ve FPS oyunlarında aim konusunda bir problemim yok. Oyun içinde hassasiyet ayarı yapsan daha yararlı olur.

Yok demek istediğim işaretci hassasiyetinimi açayım yoksa farenin kendi programındamı yükselteyim.

Acceleration yükseltirsen mouse daha ufak hareketlerle daha fazla ivmelenir, ama uygulama açık olmadığı sürece eksikliğini hissedersin.

Uygulama hep açık hangisini kullansam diye arada kaldım.

Yok demek istediğim işaretci hassasiyetinimi açayım yoksa farenin kendi programındamı yükselteyim.

Uygulama hep açık hangisini kullansam diye arada kaldım.

İkisini de deneyebilirsin aralarında fark yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı