Hangi fareyi kullanıyorsunuz?

SteelSeries Rival 600 kullanıyorum. Hiç ağırlık eklemedim, en hafif haliyle kullanıyorum ve ufak hareketlerdeki tepkisi Corsair farelerden daha iyi. Yalnız 2 yıl önceki Rival 600 tecrübemden biliyorum ki baş parmak kısmına gelen kauçuk bölüm birkaç ay içinde kendini bırakacak.

Son düzenleme:
SteelSeries Rival 600 kullanıyorum. Hiç ağırlık eklemedim, en hafif haliyle kullanıyorum ve ufak hareketlerdeki tepkisi Corsair farelerden daha iyi. Yalnız 2 yıl önce Rival 600 tecrübemden biliyorum ki baş parmak kısmına gelen kauçuk bölüm birkaç ay içinde kendini bırakacak.

Senin her ekipmanın Ultra zaten :D.

G300S kullanıyordum. Birkaç sorunu ortaya çıktı. E-posta attım, kırın dediler. Kırdım ve şu an yenisi geliyor. Şimdi kullandığım fare ise Genius adlı markanın eski bir faresini kullanıyorum. İş görüyor.

Logitech M280. Böyle bir mouse görmedim hayatımda. Elime tam oturuyor(biraz küçük elliyim). Fiyatına göre performansı mükemmel. Tek eksiği biraz fazla tık sesi olması. Onun dışında mükemmel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı