SteelSeries Rival 600 kullanıyorum. Hiç ağırlık eklemedim, en hafif haliyle kullanıyorum ve ufak hareketlerdeki tepkisi Corsair farelerden daha iyi. Yalnız 2 yıl önceki Rival 600 tecrübemden biliyorum ki baş parmak kısmına gelen kauçuk bölüm birkaç ay içinde kendini bırakacak.
SteelSeries Rival 600 kullanıyorum. Hiç ağırlık eklemedim, en hafif haliyle kullanıyorum ve ufak hareketlerdeki tepkisi Corsair farelerden daha iyi. Yalnız 2 yıl önce Rival 600 tecrübemden biliyorum ki baş parmak kısmına gelen kauçuk bölüm birkaç ay içinde kendini bırakacak.
3 yıldır Logitech G402 kullanıyorum. Şu an 2. G402 faremi kullanıyorum hatta. Fare konusunda Logitech en beğendiğim marka, bu modelle de neredeyse bağdaştım, bırakamıyorum.
3 yıldır Logitech G402 kullanıyorum. Şu an 2. G402 faremi kullanıyorum hatta. Fare konusunda Logitech en beğendiğim marka, bu modelle de neredeyse bağdaştım, bırakamıyorum.
G300S kullanıyordum. Birkaç sorunu ortaya çıktı. E-posta attım, kırın dediler. Kırdım ve şu an yenisi geliyor. Şimdi kullandığım fare ise Genius adlı markanın eski bir faresini kullanıyorum. İş görüyor.
Logitech M280. Böyle bir mouse görmedim hayatımda. Elime tam oturuyor(biraz küçük elliyim). Fiyatına göre performansı mükemmel. Tek eksiği biraz fazla tık sesi olması. Onun dışında mükemmel.