Hangi forum daha iyi?

Sizce Hangi Forum?

  • Technopat

    Oy: 88 77,9%
  • SDN Forum (ShiftDelete.Net Forum)

    Oy: 9 8,0%
  • DonanımHaber Forum

    Oy: 8 7,1%
  • Diğer (Yazın)

    Oy: 8 7,1%

  • Oy verenlerin toplamı
    113
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tavsiye edilen markalardan kolaylıkla ayrıştırılabilir. Mesela Donanım Arşivi Gamepower reklam sitesi gibi bir şey🤣
 

Bu adam kendini Technopat'ın kralı sanıyor galiba. 😂
Allah'ın delisi 19 hesap açmış 🤣🤣🤣🤣🤣. 1 hesap açsa ölecek sanki. Sonra da " tEchnOpAt kÖtÜ".
 
Ekran Alıntısı.PNG

Sen ne dersen odur apimm benim. (!)
 
Technopat ve TRMilitary'de üyeliklerim var. İki forumu da çok severim.

Üye sayısı çok olunca, forum aktif olsa bile moderatörlerin siteyi kontrol etmesi zor oluyor. Mesela bir forumda bir şahıs bana küfür etti. Mesajı belli bir süre silinmedi. Şimdi çocuğa dava açsam karşımdaki 14-15 yaşında çocuk yani. Uğraşmaya değmez. Modlar da çok sonra sildi mesajı.

Technopat hem yeteri kadar aktif hem de modlar çok hızlı dönüş yapıyor. Yaş ortalaması küçük olsa da güzel muhabbetler dönüyor sitede.
 
Bu anketi hangi sitede yaparsanız yüksek oranda orası kazanır. :D
 
SDN Forum: Aktif bir konu ve mesaj akışı yok. Genelde hep eski konular kalmış. Bir konu açsan cevap alman gün buluyor resmen. Tasarım olarak Xenforo zaten buraya çok benziyor.

DH Forum: Tam bir kaos halinde. Yani hangisi konu hangisi başlık hangisi yeni mesaj belli değil. Kim kime ne yazıyor ne cevap veriyor belli değil. Ayrıca kontrol sıfır. Herhalde eski bir üyeleri baya bir kızmış ki bazı dipte kalmış konularda dışkı ve penis fotoğrafları duruyor:)

DA Forum: Hiç gerek yok, niye açtınız ki:) Masrafa gerek yoktu yani. Bolca James Donkey ve Rampage tavsiyesi istiyorsan bakabilirsin:)

Technopat: Her şeyden önce düzenli. Yani yalın ve net. Akış hızı çok yüksek. Konu açılınca anlık mesajlar çok fazla. Türkçeye dikkat edilmesi en beğendiğim yanı zaten. Çünkü karşımdaki bir şey mi diyor yoksa sövüyor mu daha kolay anlaşılıyor:) Katı kurallar maalesef sanal ortamda şart bence. Benim bir tek sevmediğim kural var: “Yazım yanlışı olan mesajı alıntılama”🤣
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı