Hangi From Software oyunundan başlanmalı?

Bu şekilde oynamayı önermiyorum.

Ben kendi fikrimi söyledim. Size göre doğru yaklaşım olmayabilir. Benimle tartışmanıza gerek yok, üstte zaten konu hakkında kendi fikrinizi belirtmişsiniz. Verilen tavsiyeleri de tartışmak zorunda değiliz bence.

Ve yani bu öznel bir şey, sadece sizin fikriniz veya benim fikrim doğru değil. Bir de alakası da olması zorunda değil Dark Souls ve Sekiro'nun. FromSoftware oyunları yazıyor başlıkta. Dark Souls oyunları yazmıyor.

Ben III ile başladım, sonra Sekiro oynadım. Sonra I'e geçtim. Ve gayet memnunum bu sıradan.

Son düzenleme:
Ben kendi fikrimi söyledim. Size göre doğru yaklaşım olmayabilir. Benimle tartışmanıza gerek yok, üstte zaten konu hakkında kendi fikrinizi belirtmişsiniz. Verilen tavsiyeleri de tartışmak zorunda değiliz bence.

Ve yani bu öznel bir şey, sadece sizin fikriniz veya benim fikrim doğru değil. Bir de alakası da olması zorunda değil Dark Souls ve Sekiro'nun. FromSoftware oyunları yazıyor başlıkta. Dark Souls oyunları yazmıyor.

Ben III ile başladım, sonra Sekiro oynadım. Sonra ı'e geçtim. Ve gayet memnunum bu sıradan.

Burası bir forum. Saygı sınırları içinde sen argümanını sunarsın ben argümanını sunarım ama sen dediğinin aleyhine söylenen şeye sen fikrini dedin, bu benim fikrim, benimle tartışma minvalinde cevap veren birinin diğer dediklerinin zerre önemi kalmıyor.

Buradan aşağısı genel.
Sekiro'yu ayırıyorum o nevi şahsına münhasır ama geri kalan DS1 2 3 ve Elden Ring'i abartısız söylüyorum Türkiye'de oynayanların çok büyük kısmı rahat yüzde 90 aynı tarzda oynuyor. Sağlam vuran ağır-hantal bir silah, ekranın üst kısmını baştan sona kaplayan can ve hayvan gibi artırılmış stamina. Umarım sen yani konuyu açan azınlık olup nevi şahsına münhasır bir tarzda oynarsın.

Dark Souls 1 oynamayı dene devam edebilirsen et bitir eğer olmazsa Dark Souls 3'e geç sonra Elden Ring oyna ondan sonra Sekiro oynayabilirsin.
Hocam Dark Souls 1 Remastered hem başlangıcı hem de daha önce deneyimlemediğim bir tür olduğu için oynanış falan böyle farklı ve hoşuma gitti ama alışmam sanırım zaman alacak. Hiç kolay bir oyuna benzemiyor DS1.

Buradan aşağısı genel.
Sekiro'yu ayırıyorum o nevi şahsına münhasır ama geri kalan DS1 2 3 ve Elden Ring'i abartısız söylüyorum Türkiye'de oynayanların çok büyük kısmı rahat yüzde 90 aynı tarzda oynuyor. Sağlam vuran ağır-hantal bir silah, ekranın üst kısmını baştan sona kaplayan can ve hayvan gibi artırılmış stamina. Umarım sen yani konuyu açan azınlık olup nevi şahsına münhasır bir tarzda oynarsın.
Hocam oynadığım hangi tip oyun olursa olsun ağır-hantal silah tarzını hiç bir zaman benimseyemedim maalesef. Ben biraz daha oyunları ve karakterlerimi serileştirebileceğim ve hızlı oynayabileceğim durumları seçiyorum. Yani başka türlü keyif alamıyorum benim çok seri oynamam ve art arda dodge atıp rakibi counterlamam lazım tabiri caizse. Sizin bu doğrultuda önereceğiz build var mıdır? Veya kendim mi deneyimlemem lazım?

Hocam Dark Souls 1 Remastered hem başlangıcı hem de daha önce deneyimlemediğim bir tür olduğu için oynanış falan böyle farklı ve hoşuma gitti ama alışmam sanırım zaman alacak. Hiç kolay bir oyuna benzemiyor DS1.

Zaten artık millet Elden Ring ile başlıyor souls türüne sonra çok sevince başka yok mu deyip diğer oyunları da bayıla bayıla oynuyorlar ama şöyle bir sıkıntı da var şimdi Elden Ring oynayıp bitirdiğinde Elden Ring'e çok alışacağın için ardından DS1 oynadığında çok garip gelebilir veya hiç sarmayabilir dediğim gibi ilk önce DS1 dene sararsa bitir sarmazsa geç DS3'e.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı