Efe_Arslan81
Kilopat
Selamlar dostlar,
Ben 1.78 boyunda ve 57 kiloyum. Yaklaşık 4 aydır düzenli olarak spor yapıyorum. Haftada 4-5 gün idmanım var, programım ağırlıklı olarak hipertrofi odaklı. Beslenmemi olabildiğince temiz tutmaya çalışıyorum, ama günlük kalori ihtiyacımı doğal yoldan karşılamakta zorlandığım için gainer takviyesi kullanmak istiyorum.
Daha önce big joy big mass 5kg kullanmıştım:
Big Joy Big Mass 5000 Gr - Kilo
Kötü değildi, toparlattı biraz ama hem şeker oranı yüksek geldi hem de sindirimde zaman zaman sıkıntı yaşadım.
Şimdi ise temiz içerikli, karbonhidrat kaynağı kaliteli ve şişkinlik yapmayan bir gainer arayışındayım. Aşağıdaki ürünler arasında kaldım. Deneyimleyen varsa çok mutlu olurum yorumlarını paylaşırsanız.
Hardline progainer 3kg
Hardline Progainer 3000 Gr - Kilo
→ Maltodekstrin dışında ne var bilmiyorum, kullananlar etkisini ne zaman gördü?
Supplementler.com gainer 3kg
Supplementler.Com Gainer 3000 Gr - Kilo
→ Fiyatı uygun ama içerik/etki nasıl?
big joy big mass gh factors 3kg
Big Joy Big Mass +GH Factors 3000 Gr - Kilo
→ Klasik big Mass'e göre farkı nedir? Gh kısmı göz boyama mı?
HIQ gain Deluxe 3kg
takehiq.com
→ İçeriği bayağı doğal yazıyorlar, ama yeni bir marka. Güvenilir mi?
Proteinocean mass gainer
https://proteinocean.com/mass-gainer
→ Tat konusu dışında içerik nasıl? Kaliteli karbonhidrat kaynağı var mı?
Temiz bulk yapmayı hedefliyorum. hedefim bir anda kilo almak değil; kas ağırlıklı, yağ oranı çok yükselmeden sağlıklı şekilde hacim kazanmak.
Sizce bu ürünlerden hangisi bu amaca daha uygundur?
Kullandığınızda ne kadar sürede etkisini gördünüz, sindirim konusunda problem yaşadınız mı?
Ayrıca laktozu sindiremiyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar.
Şimdiden teşekkür ederim.
Ben 1.78 boyunda ve 57 kiloyum. Yaklaşık 4 aydır düzenli olarak spor yapıyorum. Haftada 4-5 gün idmanım var, programım ağırlıklı olarak hipertrofi odaklı. Beslenmemi olabildiğince temiz tutmaya çalışıyorum, ama günlük kalori ihtiyacımı doğal yoldan karşılamakta zorlandığım için gainer takviyesi kullanmak istiyorum.
Daha önce big joy big mass 5kg kullanmıştım:
Kötü değildi, toparlattı biraz ama hem şeker oranı yüksek geldi hem de sindirimde zaman zaman sıkıntı yaşadım.
Şimdi ise temiz içerikli, karbonhidrat kaynağı kaliteli ve şişkinlik yapmayan bir gainer arayışındayım. Aşağıdaki ürünler arasında kaldım. Deneyimleyen varsa çok mutlu olurum yorumlarını paylaşırsanız.
Hardline Progainer 3000 Gr - Kilo
→ Maltodekstrin dışında ne var bilmiyorum, kullananlar etkisini ne zaman gördü?
Supplementler.Com Gainer 3000 Gr - Kilo
→ Fiyatı uygun ama içerik/etki nasıl?
Big Joy Big Mass +GH Factors 3000 Gr - Kilo
→ Klasik big Mass'e göre farkı nedir? Gh kısmı göz boyama mı?
HIQ Gain Deluxe 3 kg
Gaindeluxe, hacim ve kas kazanımı için üretilmiÅtir. İçerisinde A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, C, D3, E, K1 ve Kreatin Monohidrat vitaminlerini barındırır.
https://proteinocean.com/mass-gainer
→ Tat konusu dışında içerik nasıl? Kaliteli karbonhidrat kaynağı var mı?
Temiz bulk yapmayı hedefliyorum. hedefim bir anda kilo almak değil; kas ağırlıklı, yağ oranı çok yükselmeden sağlıklı şekilde hacim kazanmak.
Sizce bu ürünlerden hangisi bu amaca daha uygundur?
Kullandığınızda ne kadar sürede etkisini gördünüz, sindirim konusunda problem yaşadınız mı?
Ayrıca laktozu sindiremiyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar.
Şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: