Hangi gamepad alınmalı?

Hocam Wireless arıyorum ayrıca GC30 V2 de Bluetooth olmadığı için tercih etmedim.

Peki fazla gecikmesi oluyor mu hocam?

Hocam bence hayır. Forza ve Halo oynarken kullandım hiç sorun yaşamadım. TP-Link adaptör kullanıyorum 5.0 olan değil.

Tamamdır o zaman direkt alıyorum hocam.

İlginiz için hepinize teşekkür ederim hocamlar🫶

Rica ederim hocam iyi Sosyaller. Bu arada ben Xbox One S kontrolcüsüyle olan deneyimlerini paylaştım onu belirtmeyi unutmuşum. 9. Nesilde daha iyidir bu Bluetooth. Eğer 9. Nesilde varsa Bluetooth 5 adaptörünü alabilirsiniz. TP-Link yine önerimdir.

Rica ederim hocam iyi sosyaller. Bu arada ben Xbox One S kontrolcüsüyle olan deneyimlerini paylaştım onu belirtmeyi unutmuşum. 9. nesilde daha iyidir bu Bluetooth. Eğer 9. nesilde varsa Bluetooth 5 adaptörünü alabilirsiniz. TP-Link yine önerimdir.

Tamamdır hocam zaten aklımda Bluetooth alıcı almak vardı önceden. Şimdiye nasip oldu iyi sosyaller.

Rica ederim hocam iyi sosyaller. Bu arada ben Xbox One S kontrolcüsüyle olan deneyimlerini paylaştım onu belirtmeyi unutmuşum. 9. nesilde daha iyidir bu Bluetooth. Eğer 9. nesilde varsa Bluetooth 5 adaptörünü alabilirsiniz. TP-Link yine önerimdir.

Hocam bir sorum daha var. Acaba pil problemini nasıl çözdün.

Son düzenleme:
Tamamdır hocam zaten aklımda Bluetooth alıcı almak vardı önceden. Şimdiye nasip oldu iyi sosyaller.

Hocam bir sorum daha var. Acaba pil problemini nasıl çözdün.
Hocam duracell şarjlı pil aldım. Ya 1900 ya da 2900 Mah şarjlı pil aldım bir de pil şarj yatağı aldım öyle çözüyorum. 9. Nesilde sanırsam direk içindeyken piller şarj ediliyor ona bakın bir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı