Hangi gamepad türü daha rahat ve daha iyidir?

Logitech F310 kullanıyorum. Hem PS hem de Xbox karışımı bir gamepad galiba bunun türü. Çünkü analog çubuklarının ikisi de alt kısımda, yani PS kontrolörü formatında fakat tuş işaretlerinin isimlerinde ve renklerinde Xbox yapılandırması kullanmışlar.

Xbox kolu çok daha iyi. Hiç gamepad kullanmadıysanız ilki derim ben. Ama galiba direk Xbox kolu değil de analogların yerinin farklı olduğu bir gamepad alacaksınız. Onun hakkında yorum yapamam. Eğer bütçeniz varsa ben Xbox One S controller almıştım fiyatlar daha uygunken. Öneririm, çok rahattır.

İki tip kontrolcüyü de denemiş biri olarak yarış ve çok oyunculu oyunlarda Xbox kontrolcüsü daha avantajlı. Hikayeli oyunlarda farkı çok hissetmezsiniz.
Bütçeme uygun Xbox kontrolcüsü 2 tane. Xbox 360 kolu (çakma), Frisby FGP-230U. Bu iki gamepad de kötü imiş. Herkes öyle diyor. Bende mecburen diğer türden gamepad alacağım. Hikayeli oyunlarda çok sıkıntı çıkartır mı? TLOU, RDR2 vb.

Not: Almayı düşündüğüm gamepad https://www.hepsiburada.com/snopy-r...x-input-siyah-usb-1-8m-joypad-pm-HB00000KLND0 bu. Sizce güzel mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı