Hocam Enis Kirazoğlu videosunda öyle diyordu. Bende tam bilmiyorum.Bildiğim kadarıyla öyle bir şey yok. İki türle de etrafa bakabiliyorsunuz (?).
Hocam Xbox tipi kontrolcülerin ismi nedir? Yani ben o tür gamepad'lere bakmak için Google'ye ne yazacağım?İki tip kontrolcüyü de denemiş biri olarak yarış ve çok oyunculu oyunlarda Xbox kontrolcüsü daha avantajlı. Hikayeli oyunlarda farkı çok hissetmezsiniz.
Genel bir isimleri yok. Xbox kontrolcüsü yazın bulursunuz.Hocam Xbox tipi kontrolcülerin ismi nedir? Yani ben o tür gamepad'lere bakmak için Google'ye ne yazacağım?
Bütçeme uygun Xbox kontrolcüsü 2 tane. Xbox 360 kolu (çakma), Frisby FGP-230U. Bu iki gamepad de kötü imiş. Herkes öyle diyor. Bende mecburen diğer türden gamepad alacağım. Hikayeli oyunlarda çok sıkıntı çıkartır mı? TLOU, RDR2 vb.İki tip kontrolcüyü de denemiş biri olarak yarış ve çok oyunculu oyunlarda Xbox kontrolcüsü daha avantajlı. Hikayeli oyunlarda farkı çok hissetmezsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.