GeForce NOW Hangi gamepadler kullanılabilir?

talıscaedit

Centipat
Daha fazla  
Merhaba GeForce NOW destekli bir televizyon aldım ve oyun oynamak istiyorum ancak buna özel bir gamepad almam lazım mı bunu bilmiyorum. NVIDIA'ya baktığımda birkaç gamepad gösteriyor ancak onlar bütcemi aşıyor. Trendyol'dan replika veya yenilenmiş DualShock 4 alsam çalışır mı?

Merhaba GeForce NOW destekli bir televizyon aldım ve oyun oynamak istiyorum ancak buna özel bir gamepad almam lazım mı bunu bilmiyorum. NVIDIA'ya baktığımda birkaç gamepad gösteriyor ancak onlar bütcemi aşıyor. Trendyol'dan replika veya yenilenmiş DualShock 4 alsam çalışır mı?

DualShock'lar üçgen kare vb işaretleri var GeForce NOW genelde PC oyunları olduğu için A, B, X, y harflerini kullanır. Bluetooth'ya da 2, 4 GHz destekli herhangi bir gamepad işini görür.

DualShock'lar üçgen kare vb işaretleri var GeForce NOW genelde PC oyunları olduğu için A, B, X, y harflerini kullanır. Bluetooth'ya da 2, 4 GHz destekli herhangi bir gamepad işini görür.
Klavye kullanmam gerek durumlarda sıkıntı çıkmaz değil mi ? Forza gibi oyunlarda hesaba giriş yapılması gerekiyor yazım işlemini gamepad üzerinden yapabilirmiyim ?

Televizyonda gamepad kullanırken oyuna girdiğin zaman bir daha Steam'e erişilmiyor. Bazı oyunlara mod falan kurmak istediğin zaman Steam ekranına geçmek gerekiyor. O yüzden Steam kısayol tuşu Shift+Tab olarak varsayılan ayarı onu değiştirirsen çok daha iyi oluyor. Ekstra klavyeye gerek kalmıyor. Ben virgül olarak ayarlamıştım. Ekran klavyesini açıp virgüle tıkladığınızda direkt Steam ekranına geçiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı