Steam Hesap ortaklaşa kullanılabilir mi?

onda ayni anda online oynayabiliyor muyiz
Ücretli olan ve sende olmayan bir oyuna aynı anda giremezsiniz, bu hem aile görünümü durumunda, hem de aynı hesabı kullanırken geçerli. Fakat şöyle bir şey mümkün; sende hiçbir oyun yok diye varsayalım, aile paylaşımındasınız; arkadaşın kendi kütüphanesinde olan X oyununu oynarken, sen onun kütüphanesinde olan Y oyununu oynayabiliyorsun. Tek veya çok oyunculu olması fark etmez.

Yeni Steam families beta ile 6 kişiye kadar ailenizi kurup, kütüphanelerinizi ortak bir şekilde paylaşabilirsiniz. Beraber Online oynamazsınız ve aynı oyunu aynı anda çevrimiçi şekilde açamazsınız.

Yanlış bilgi olmasın online olmasa bile biri girdiğinde diğeri giremez.
Farklı oyunlara girdiğinde girebilir online oyun oynamayavak arkadaş steami çevrimdışı moda alıp oynayabilir.

Steam hesabının başkasına paylaşılması Steam Abonelik Sözleşmesi'ne aykırı. Aşağıdaki sayfada belirtilmiş. Mümkün olan oyunlarda aile paylaşımı özelliğini kullanmanızı öneriyorum.

1. kısımda "C. Hesabınız" bölümünde belirtilmiş, inceleyebilirsiniz.

Arkadaşlar bilgisayar aldim fakat Steam ve Epic Games hesabım yoktu. Güzel oyunlar oynamak icin arkadaslarima danistim bir tanesi hesabını verdi. Ortaklasa kullansak bir sıkıntı olur mu? Arkadasimin basina sıkıntı acmak istemiyorum.

Remote Play'ı kapat çevrimdışı oyna çalıntı hesapta bile sıkıntı çıkmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı