Aslında ikincisi diyecektim. Dur düzelteyim, sen mesaj atınca gördüm.

Öncelikle her iki platformdaki ilginizden dolayı teşekkür ederim. Hazır buraya gelmişken, rica edersem yukarıdaki ekran kartları arasından bir tavsiyede bulunabilir misiniz?

Gigabyte al fark etmez. O 100 TL ile de bir mouse ve klavye alırsın. Şahsen 3 fanlı Windforce soğutması Direct CUII kadar başarılıdır.

OC yapmayı planlıyorsan msi veya gigabyte , standart bir kullanıcıyım diyorsan Asus'u tavsiye ederim

OC yapmayı planlıyorsan msi veya gigabyte , standart bir kullanıcıyım diyorsan Asus'u tavsiye ederim

ASUS ne zamandan beri OC yapmayan standart kullanıcıların tercihi olmuştur, diğerlerinin de güzel OC potansiyeli var ama ASUS az da olsa üstteki 2 markaya göre daha fazla OC potansiyeli var.

Bu Gigabyte.

Bu ASUS

Bu da MSI

Açıkcası ben de Gigabyte öneririm çünkü çok güzel soğutmaya sahip ve biraz daha ucuz. Ama kasana sığar mı sığmaz mı onu bilemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakıldığında performans testlerinde çoğu oyunda hatta genelinde Windforce yüksek fps veriyor diğer GTX770 lere göre.
Uygun fiyatlı birde, acaba onu mu tercih etsem ne yapsam ?

Her ne kadar içimden ASUS almak gelse de gelen öneriler ve yapılan testlerden Gigabyte'ın her anlamda daha önde olmasından dolayı Gigabyte alıcam. ASUS'un bu model kartlarda neden böyle davrandığını anlayabilmiş değilim açıkcası.

Asus ile Gigabyte arasında 1-2 fps fark var.
Ve Asus servis kalitesi olarak çok iyi bir firma.
Gigabyte ucuz ama sorun çıktı mı çok uğraşmak gerekir.
Yani bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Asus ile Gigabyte arasında 1-2 fps fark var.
Ve Asus servis kalitesi olarak çok iyi bir firma.
Gigabyte ucuz ama sorun çıktı mı çok uğraşmak gerekir.
Yani bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Bu işlerin içinde olan, ekran kartlarıyla ilgili a'dan z'ye her şeyi bilen, bize ekran kartlarıyla ilgili çokca şey öğreten, sözüne güvendiğimiz biri gelse de keşke bize bir tavsiyede bulunsa. Cidden ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, 2000TL'lik kasa boş yatıyor; ekran kartı olmadığı için.

Yahu kardeşim, alıcağın ürünlerde en az kalitesi olan GIGABYTE. MSI ve Asus'un kalitesi belli ama GIGABYTE'de bu sene soğutmayı değiştirmiş galiba. Senin yerinde olsam MSI Lightning alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…