Hangi güvenlik yazılımı kullanılmalı?

Fıratt10

Kilopat
Katılım
16 Mart 2021
Mesajlar
3.725
Makaleler
13
Çözümler
36
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. Bence Kaspersky kullanılmalı. Sizce?
 
Bende Kaspersky Total kullanıyordum, Goodbye DPI'ı engellemeye başlayınca Bitdefendere geçtim. Kaspersky hem ucuz hemde güvende hissettiriyordu 5 kişi birlikte almıştık kullanıyorduk lakin dur diyince durmuyor, bazı steam oyun dosyalarını bile virüs zannedip silmeye başlamıştı son zamanlarda. NFS oyunlarında yapıyor özellikle.
 
Kaspersky alın. Yeter ki Avast almayın. Avast gereksiz güvenlik sorunları uyduruyor. Yok IP adresi gözüküyor yok 2 gb tarayıcı verisi. İnsanı kanser edecek nerdeyse. AVG de öyle.
 
Norton Avast'ı satın aldığından beri hiç indirip bakmadım bile. Bir ara izinsiz mining de yapıyorlardı bilgisayarlarda. 2011 de Toshiba laptobumun yanında Norton Internet Security vermişlerdi sanırım. O zaman kullanmıştım onu en son. Arayüzünü vs hiç hatırlamıyorum tabii şuan ama iyiydi o zamanlar.
 
Güvenlik düzeyini aşırı seviyeye getirdiyseniz böyle sorunlar olabiliyor. Onun dışında istisnalara eklemek de bir çözüm. Aslında bitdefender'da oldukça iyi bir çözümdür. Kaspersky'ı bıraktıktan sonra bitdefender'a geçmeniz doğru karar olmuş.
Kaspersky. Yeter ki Avast indirmeyin. Avast gereksiz güvenlik sorunları uyduruyor.
Kesinlikle katılıyorum. Avastın davranış temelli koruma sistemi de içler acısı. Günümüzde bu kadar önemli bir konu olmasına rağmen.
 
Avast ve AVG kullandım. Yav 2 dakikada bir IP adresi uyarısısı veriyor. Ekran kartımın en güncel sürümünü kullanıyorum ama diyor ki sürücüler eski. Aylık şu kadar para verin güncelleyin diyor. Kaspersky kullandım rahatladım.
 

AVG taş gibiydi aslında. Arayüzü ne kadar sade ve güzelmiş eskiden baksanıza.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…