Güvenlik düzeyini aşırı seviyeye getirdiyseniz böyle sorunlar olabiliyor. Onun dışında istisnalara eklemek de bir çözüm. Aslında bitdefender'da oldukça iyi bir çözümdür. Kaspersky'ı bıraktıktan sonra bitdefender'a geçmeniz doğru karar olmuş.Bende Kaspersky Total kullanıyordum, Goodbye DPI'ı engellemeye başlayınca Bitdefendere geçtim. Kaspersky hem ucuz hemde güvende hissettiriyordu 5 kişi birlikte almıştık kullanıyorduk lakin dur diyince durmuyor, bazı steam oyun dosyalarını bile virüs zannedip silmeye başlamıştı son zamanlarda. NFS oyunlarında yapıyor özellikle.
Kesinlikle katılıyorum. Avastın davranış temelli koruma sistemi de içler acısı. Günümüzde bu kadar önemli bir konu olmasına rağmen.Kaspersky. Yeter ki Avast indirmeyin. Avast gereksiz güvenlik sorunları uyduruyor.
Mobilde ESET Bilgisayarda ESET Ve Kaspersky kullanırım.Selamlar. Bence Kaspersky kullanılmalı. Sizce?
Avast ve AVG kullandım. Yav 2 dakikada bir IP adresi uyarısısı veriyor. Ekran kartımın en güncel sürümünü kullanıyorum ama diyor ki sürücüler eski. Aylık şu kadar para verin güncelleyin diyor. Kaspersky kullandım rahatladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.