Hangi hesap kartını almalıyım?

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 **Msi GTX 1070Ti Gaming X** Team T-Force 4x8 3200MHz CL16** Asus Prime B450M-A II **BenQ XL2411 144Hz@1ms**
Meslek
Uçak Teknikeri
18 yaşıma girdim ve banka hesabı açmak istiyorum. Hangi bankayı seçmeliyim avantajları ve dezavantajları nelerdir?
Son olarak ise aylık banka benden kullanım ücreti keser mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesap işletim ücreti ya da herhangi bir işlem ücreti ödemek istemiyorsan QNB Finansbank altyapısına sahip EnPara öneririm. Farklı bankalardan maaş hesabım ve bir hesabım daha bulunmasına rağmen neredeyse bütün işlemlerimi EnPara üzerinden gerçekleştiriyorum. Özellikle havale ve EFT için işlem ücreti olmaması işimi kolaylaştırıyor. Bir de hizmeti ayağınıza kadar getiriyorlar :)

Bence en rahatı ve fix olanı kamu bankalarıdır ama hesabım olmadığından dolayı hiç avantaj/dezavantaj veya hesap ücreti söyleyememekteyim :/

Bende enpara öneririm.2015 yılından beri kullanıyorum EFT havale ücretsiz.Hesap işletim ücreti yok.Mobil uygulaması sade hızlı ve pratik.Fırsatlar bölümünde sık sık anlaşma yaptıkları platformlardan indirim vb olanaklar sağlıyorlar.(Şuan sanırım netflix ve Spotify var )Başvuru yaptığınızda arkadaşın dediği gibi ayağınıza kadar gelip işlemleri yapiyorlar.Müşteri Hizmetleri çok iyi.30 40 sn de müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorsunuz.Bir problem olurda bağlanamazsanız onlar sizi ariyor.Mobil uygulama üzerinden başka vadeli vadesiz hesabı 10 sn içinde açabiliyorsunuz.Şimdilik aklıma gelen avantajlar bunlar,dezavantajına gelirsek finansbank şubesini kullanamıyorsunuz.Sadece atmlerini ve online bankacılık işlemini yapabiliyorsunuz.Anlaşmalı oldukları bankaların atmlerinden para çekme ve yatırma yapabiliyorsunuz ücretsiz olarak.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar :)
Sonuç belli EnPara

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı