Hangi Hitman 3 paketi alınmalı?

HolmesPSD

Decapat
Daha fazla  
Hitman World of Assassinations Steam'de bedava verildi, bende hazır ücretsiz verilmişken bütün görevler ve mapler açık olsun diye tamamen satın almak istiyorum.
Ama DLC yorumlarını okuyunca genellikle kötü yorumlar gelmiş, ben de bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hitman world of Assassinations Steam'de bedava verildi, bende hazır ücretsiz verilmişken bütün görevler ve mapler açık olsun diye tamamen satın almak istiyorum.

Hocam Epic Games üzerinde 167 TL. Sanırsam hepsi var. Ben almıştım.

Hitman world of Assassinations Steam'de bedava verildi, bende hazır ücretsiz verilmişken bütün görevler ve mapler açık olsun diye tamamen satın almak istiyorum.

Gizlilik seviyorsan en iyi oyunlardan biri Hitman üçlemesi. Sevmiyorsan sana düz mantıksız gelecektir. Tavsiyem ya Steam'de indirime girmesini bekle ya da Epic Games üzerinden satın al.

Moderatör biraz yanlış düzenlemiş. Hitman 3 Steam'de zaten bedava verildi ve bende bütün DLC'ler olsun diye Steam'deki paketlerden hangisini almalıyım diye soruyorum.

1748623926714.png

Satın alım seçenekleri olarak neleri barındırdığını yazmışlar. Bende zaten sapıenza sürümü var. Tekrar Deluxe sürümünü almak için $45.99 ödemem mi gerekli başka yolu var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı