Hangi i5-3470 alınmalı?

Travis_Bickle

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
Meslek
Öğrenci
RAM
1333
1. işlemci:

Fiyat: 520 TL.
Not: Test etme imkanım yok ve adam çalıştığına dair videolu kanıt atamıyor. Sıkıntı çıkarsa iade alırım diyor. Güvenemiyorum. Şayet sıkıntı çıksa ve ben adamın ev adresini dahi bilsem yapabilecek bir şeyim olduğunu sanmam. Polis ve mahkeme de bir şey yapamaz ben satın aldıktan sonra ki 500 lira için dava açmaya değmez.

2. işlemci:

Fiyat: 500 TL.
Konum: Metro+ 40 dk yürüme mesafesi (yürüme kısmını bisikletle halledebilirim)
Not: Bu işlemcinin ilanında test edebilirsiniz yazıyor.

Hangisini almalıyım? İlk ilanı daha çok almak istiyorum ama güven sorunu var. Sıkıntı çıkarsa yapabileceğim bir şey varsa onu alacağım yoksa diğerine gideceğim de uzak işte. Bilenler için söyleyeyim, ben Keçiören'deyim, birinci ilan Esertepe'de ikinci ilan Çankaya küçükesatta. Kızılay AVM'ye 3 km.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci sorun çıkartma ihtimali en düşük olan parçadır, uygun olanı alıp geç.

İlki sıkıntılı olabilir. İşlemci bozulması zor bir parça fakat test etmeden bir kibrit bile almayın derim. İkincisini alın bence. Uzak olsun ama baş ağırtmasın.

Deneme imkanım olan daha ucuz ama uzak.

Uygun olan 500 lira diğeri 520. uygun olan bana uzak ama. Bir metro yapmam gerekiyor ve 10 lira falan diyelim metroya. Yşne de ona mı gideyim?

İşlemci hemen bozulacak bir şey değil ama gidip test edin alırken içiniz rahat olsun çalıştığını görmeye değer bence.

Pazarlık yaptınız mı?

İşlemci hemen bozulacak bir şey değil ama gidip test edin alırken içiniz rahat olsun çalıştığını görmeye değer bence.

Pazarlık yaptınız mı?

550'den 500'e ve 600'den 520'ye düştüler. Fiyatlar pahalımı ki? Sizin attığınız ilanlara tekrar bakayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı