Hangi i5-3470 alınmalı?

Diğer işlemciyi satacak mısınız?

Tamirci ona da bozuk dedi. Bozuk değilse bile uğraşmak istemiyorum hocam kalsın. Yarın bir gün ana sisteme yükseltme yaparken bütçeye eklerim onu da. Elimde iki tane PSU var mesela. Biri 400w onu sistemde kullanacağım diğeri 300w onu satabilirim ama yedekte durması dha mantıklı geliyor.

Tamirci ona da bozuk dedi. Bozuk değilse bile uğraşmak istemiyorum hocam kalsın. Yarın bir gün ana sisteme yükseltme yaparken bütçeye eklerim onu da. Elimde iki tane PSU var mesela. Biri 400W onu sistemde kullanacağım diğeri 300W onu satabilirim ama yedekte durması dha mantıklı geliyor.

Artan parçalar kalsın belki lazım olur 300W PSU fazla para edeceğini sanmıyorum gerektiği zaman tekrar PSU aramayın.

i5 3470 Fena değil şimdiden hayırlı olsun.

Artan parçalar kalsın belki lazım olur 300W PSU fazla para edeceğini sanmıyorum gerektiği zaman tekrar PSU aramayın.

i5 3470 Fena değil şimdiden hayırlı olsun.

Sağolun hocam.

@Kare Tilki

@xquerzy

@Cranxiel

@Neshter

@Mike_Wazowski

520 olanın sahibi yarın olur bugün müsait değilim dedi. 500 lira olanın sahibinin ise dükkanı var. 500 lira olan adamla iletişime geçtim ve anakartı olmadığı için test edemeyeceğimizi söyledi. Sen de varsa getir bakalım dedi fakat bendeki de bozuk. Bu durumda hangisini alayım? Yarını bekleyip sahibinden 520 liraya mı yoksa Bugün gidip dükkandan 500 lirayı mı?

Son düzenleme:
Sağ olun hocam.

@Kare Tilki

@xquerzy

@Cranxiel

@Neshter

@Mike_Wazowski

520 olanın sahibi yarın olur bugün müsait değilim dedi. 500 lira olanın sahibinin ise dükkanı var. 500 lira olan adamla iletişime geçtim ve anakartı olmadığı için test edemeyeceğimizi söyledi. Sen de varsa getir bakalım dedi fakat bendeki de bozuk. Bu durumda hangisini alayım? Yarını bekleyip sahibinden 520 liraya mı yoksa bugün gidip dükkandan 500 lirayı mı?

Sendeki nasıl bozuk anakartı mı getirmeni istedi?

Bu 500 lira olan hangi attığımdı çok satış yapmışsa güvenilirdir belki.

Sendeki nasıl bozuk anakartı mı getirmeni istedi?

Bu 500 lira olan hangi attığımdı çok satış yapmışsa güvenilirdir belki.

Hocam sende anakart varsa getir test edelim bende yok dedi. Bendeki anakart da bozuk olduğu için götürmenin anlamı olmaz ama. Bu durumda iki islmeciyi de test edemem. Hangisini alayım diyorum. Bilgisayarcıdan bugün almak mı mantıklı sahibinden yarın almak mı mantıklı?

Hocam benim bu konuda anlattigim ilanlar sizin attiklarinizdan değil.
Sizin attiklariniz arasından bunu buldum. Hem bu da kizilayda ama çok daha yakın. Yazacağım, eğer test imkanı varsa onu alırım yoksa en ucuzunu alacağım gibi.

Sizden bulduğum fotoğraftaki ilan.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-02-02-11-27-21-31_e6c416a7a20cc47f021fe9117c5cadc8.jpg
    Screenshot_2024-02-02-11-27-21-31_e6c416a7a20cc47f021fe9117c5cadc8.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Hocam sende anakart varsa getir test edelim bende yok dedi. Bendeki anakart da bozuk olduğu için götürmenin anlamı olmaz ama. Bu durumda iki islmeciyi de test edemem. Hangisini alayım diyorum. Bilgisayarcıdan bugün almak mı mantıklı sahibinden yarın almak mı mantıklı?

Seçim yapmakda zor ya 😀

Bende şehrin bir ucuna gitmiştim 1.5 saat gidiş yolu vardı i5 3470 Sistem almıştım test ettiğime değdi yani. Sahibinden yarın diyorum.

Yeni gösterdiğiniz her şeyi değiştirebilir test yapılabilir umarım.

Seçim yapmakda zor ya 😀

Bende şehrin bir ucuna gitmiştim 1.5 saat gidiş yolu vardı i5 3470 Sistem almıştım test ettiğime değdi yani. Sahibinden yarın diyorum.

Yeni gösterdiğiniz her şeyi değiştirebilir test yapılabilir umarım.

Yok hocam hiçbirinin test imkanı yok. Fotograftaki ilana yazacağım eğer test imkanı varsa ona giderim. Rx550 sistemi parça parça satıyor diğer ilanlarında. Güvenilir geldi bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı