Hangi internet alınmalı?

kaptannnn

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Kısa süre önce yeni bir eve taşındım ve ev internetini alma ihtiyacında buldum kendimi buna bağlı olarak. Ancak uygun fiyatlı olsun diye TürkNet alayım derken bir şey fark ettim. Benim daireme 10 Mbps verirken yan daireye 35Mbps veriyor. Bunun nedeni nedir? Belki bana ADSL yandaki daireye VDSL portumu takılmış olabilir? Eğer bundansa ben bunu nasıl halledebilirim? Başvuru yaparken belirtip yapmalarını beklemem mi yoksa muhtemelen Türk Telekom altyapısı ise onlarla mı iletişime geçmem lazım? Lütfen bir akıl verin. Şimdiden teşekkür ederim.

Ben Turkcell taraftarıyım.Hem müşteri hizmetleri kaliteli hem de Superonline'nın şaşırtıcı derecede Türk Telekom'a göre daha ucuz paketleri var.Ben 8 yıl kullandım,hala kullanıyorum(Geçen ay 2 yıl taahhütlü paket aldım).Çok memnunum.

Binada VDSL port varsa zaten kullanabilirsin sen de VDSL. Başvuru yaparsan onlar VDSL portu aktif ederler ama bence Türknet uygun fiyatlı değil söylemiş olayım. 86 TL'ye 35 Mbps biraz pahalı.
Size katılıyorum. Aynı apartmanda bir daire 35 alıyorsa mantıken diğeri de alır. Ama pahalı demişsiniz. Bildiğiniz daha uygun paketler varsa yazar mısınız?

Size katılıyorum. Aynı apartmanda bir daire 35 alıyorsa mantıken diğeri de alır. Ama pahalı demişsiniz. Bildiğiniz daha uygun paketler varsa yazar mısınız?
86 TL'ye 35 Mbps almaktansa altyapı var ise 10 TL daha koyup KabloNet 95 TL 100 Mbps daha mantıklı. Ayrıca Türk Telekom pahalı bile olsa almak daha mantıklı en azından karşında bir muhattap bulabiliyorsun.

Netgalaksi tavsiye ederim 75TL olan fiber 50Mbps tarifesini kullanmaktayim hicbir sorun yaşamadim.

Kablosuz olarak aldigim değerler;

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200604-002608_Chrome.jpg
    Screenshot_20200604-002608_Chrome.jpg
    117,9 KB · Görüntüleme: 31
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı