TürkNet alabilirsin. Bayiye gerek yok. Evrakları sana PDF olarak gönderiyorlar. İmzalayıp MNG Kargo ile ücretsiz kargoluyorsun. Türk Telekom hizmetini kapatmasaydınız daha rahat bir süreç yaşardınız (hangi firma olduğundan bağımsız olarak)
https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ genelde burada çıkan hızı verebiliyorlar. Ben yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum öyle aman aman çözülmedi dediğim bir sorunum olmadı. Hız + fiyat olarak VDSL alt yapıda TürkNet daha uygun diğer firmalara göre.
TürkNet ücretsiz 1 ay kullanım için davet kodu:
CQC74EA17AUY eğer TürkNet kullanmaya karar verirsen ve yukarıdaki kodu kullanırsan aboneliğinin 2. ayını (1. faturanı zamanında ödemen halinde) ücretsiz kullanabilirsin.
Kendi alt yapısı olup olmadığına attığım linkten bakabilirsin. Yapa'daysan upload ve downloadda limit koymuyorlar. Ben 60Mbps indirme 30Mbps yükleme hızı alıyorum. Eğer kendi alt yapısında değilsen TT alt yapısından hizmet veriyorlar 35/4 veya 100/5 olarak. Şu aralar uploadlar 8'e yükseltildi düşürürler mi tekrardan TT alt yapısında bilmiyorum.