Hangi internet paketini seçmeliyim?

Emircan16

Hectopat
Katılım
28 Ocak 2014
Mesajlar
113
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Haziran'ın 14'ü itibariyle 2 yıl taahhüt verdiğim internet sözleşmem bitiyor. Bende TTNET ile devam etme konusunda kararsız kaldım. Şu anda aklımda 2 adet internet paketine var.

Öncelikle 2 veya 5 TL ücret ödeyerek TTNET'in 16Mbit'lik paketine geçmek istedim. Ancak bunun yanında D-Smart'ın ayda 59 TL ye Süper Hızlı Fiber İnternet adlı kampanyası var. Ancak oturduğum yerde maalesef Fiber İnternet altyapısı yok. Fiber İnternet altyapısı olmadığı için yine de 16Mbit internet alabilir miyim?

Birde belgesel ve bilim ile ilgili programlar izlemeyi seviyorum. Sizce hangi paket bana uygun?

Eğer ki kullanan ve memnun olan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.
 
Cevabın için teşekkürler. Ancak Tivibu cidden düşünmüyorum. İnternet üzerinden olduğu için tercih edeceğimi zannetmiyorum.
 
Ben hız istiyorum. Ancak belgesel vs. izlemeyi de seviyorum. Acaba D-Smart'a geçersem 16Mbit internet ve D-Smart alabilir miyim? Asıl merak ettiğim soru bu. Çünkü oturduğum yerde Fiber İnternet altyapısı yok. :(
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı