Hangi internet sağlayacısını kullanıyorsunuz?

TurkNet VDSL 100mbps'e kadar. 170 TL. Müşteri hizmetlerine dışında memnunum. Gerçi müşteri hizmetlerini arayacak derdim hiç olmadı. Turkcell'de iken haftada bir port yeniletmek için arıyordum.

Türk Telekom kullanıyorum sözleşmem bitmek üzere 16Mbit internete 110 ödüyorum aradıklarında 16Mbit internetin 190 TL olacağını söylediler ne yapacağımızı şaşırdık bu zamlardan sonra.

TurkNet 75/8 0 kopma 170 TL.

Yazdıklarından zerre bir şey anlamadım. Bir daha yazım kurallarına uyup yazar mısın?

Hayır fiyat iyi değil bu arada. Pahalı.

Hocam karışık yazmış olmam yazım kurallarına aykırı davrandığım anlamına mı geliyor? Uydum kurallara.
Olay örgüsünü bozmamak da bir yazım kuralıdır. Cümleyi bir kuyruğundan bi başından tutarak yazmışsın, anlam yok. Türkçe tartışmak yerine karışık yazmayıp düzgünce yazsan da biz de burda çile çekmesek nasıl olur?

Ek olarak, "-da,-de"yi ayrı yazarsan sevinirim.
İnceledikçe hata çıkıyor. Noktalama hatası ve kesme işareti kullanmamışsın.

Rostelekom 6,3$ 200Mbit.

Superonline fiber 35Mbit download 5Mbit upload 90 TL.

Haklısınız hocam. Bu konu ile pek bilgili olmadığım için aklıma ilk gelen kelimeleri kullandım devrik oldu. -de, -da`lara dikkat edeceğim, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…